Vrânceanu Firea vrea să-l ducă în „cremenal” pe băiatu’ cu mucii în freză VEZI FILM

Până la urmă, faptul că Gabriela Vrânceanu Firea s-a certat ca la gura cortului cu Cristian Boureanu, vicele PDL, în emisiunea pe care ea o moderează la Antena 3, face parte din farmecul vieţii de pe malurile Dâmboviţei.

Amintesc doar un mic fragment din conversaţia academică a celor doi.

Firea: Dumneavoastră aţi mâncat ceva stricat înainte de această emisiune. La toaletă? (…)Aveţi febră de vorbiţi aşa? V-aţi luat temperatura înainte? (…)Cine v-a spus că sunteţi băiatul cu mucii în freză avea dreptate. Nu sunteţi decât băiatul cu mucii în freză?

Boureanu: Am mâncat ceva înainte la dumneavostra. Ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici. (…)Deci treceţi la atacuri la persoană? Cine va pune să faceţi asta? Amantul dumneavoastră?

Nu pricep totuşi un lucru. De ce-l dă Firea în judecată pe Boureanu?

Povestea s-a tranşat în studio, deja. Ameniţarea cu „cremenalul” mi se pare ilară.

Dacă Firea a spus-o la nervi, zău o înţeleg, dacă ea doreşte însă satisfacţie, la tribunal, nu ştim încă pentru ce,  îşi recunoaşte greşeala.

Jupân Dumitrache zicea : „Cine mănâncă poporul să meargă la cremenal”. Uite că şi cine mănâncă ceva stricat de la toaletă, de pildă, ajunge tot acolo.


Vezi mai multe video din Blog

3 comentarii la „Vrânceanu Firea vrea să-l ducă în „cremenal” pe băiatu’ cu mucii în freză VEZI FILM”

  1. Penibil ,absolut penibil spectacolul de la yreality!Despre BOUreeanu,nimic mai mult decat se cunoaste,cel mai tanar INCORNORAT din poolityconul dambovitzean,si nu chiar de oricine, CACI porkuu batran se pare ca este mai potent decat junele escroc.Dar nici cu FIRUTZA nu nie rusini, dyloc, dyloc!

  2. Indiferent in ce tabara te afli, important e ca macar sa pastrezi aparentele. La madam Firea nu deranjeaza ca este antiBasescu pe faTZa, ci prostia crasa, ca nici macar semidocta nu-i pot spune. Cei de la Antena care l-au injurat pe marinar i-au facut de fapt maRII, foarte MARI servicii, pentru ca si injuratura asta are un rost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.