search
top

De ce ni-l arată pe Mircea Badea înjurând? Ca să ne temem VEZI FILM

Mircea Badea este arătat cum înjura birjăreşte. Unul dinte colegii săi de echipă a scăpat în afara postului o secvenţă care nu se transmite niciodată la tv.

”Iată-l pe adevăratul Mircea Badea, un mitocan!”, doreşte să ne spună vreo persoană importantă.

Să înţeleg că realizatorul nostru are duşmani în interior? Ori el a intrat în vizorul celor care pun în practică strategia Consiliului Suprem de Apărare a Ţării de anihilare a ziariştilor care atentează, zi şi noapte, la siguranţa naţională, instrumentând campanii de presă împotriva instituţiilor statului? Se poate, te pui cu vigilenţa celor care doresc doar binele ţării!

Numai că Mircea Badea nu e ziarist. E realizatorul unei emisiuni de divertisment.

Aşadar, ori s-a  extins segmentul celor care trebuie făcuţi de cacao, ori paznicii tinerei noastre democraţii au încurcat borcanele, ori n-au cu ce şi, dacă tot deţineau secvenţa, au difuzat-o. Până la urmă, e mai bună decât nimic.

P.S. Textul de mai sus este scris de către unul care nu gustă emisiunea lui Mircea Badea, însă ştie exact pe ce lume se află.

7 Responses to “De ce ni-l arată pe Mircea Badea înjurând? Ca să ne temem VEZI FILM”

 1. Baietel spune:

  Declar solemn, cu mana pe inima, ca mi-am revenit, citindu-va ca nu il apreciati pe M. B. dar stiti cu exactitate pe care lume traiti. Hai don EMILIO, este chiar genial sa ajungeti la asemenea viziuni megalitice, si tocmai pe timpul khmerilor portocali, in tara lui BASE si POL BOT!

 2. concurs de aratat pisici spune:

  grase&frumoase

 3. morris spune:

  Emile,esti mare ipocrit!Nu-ti place Badea?sau emisiunea?haha.Pai tocmai ai scris acest articol idiot prin care il faci pe mirciulica un realizator(?)pus la zid de stat!Mai vrei sa fi si ironic!Tati,esti praf si poate la babe prinde vrajeala ta.Si inca ceva:cine esti tu?de unde ai aparut?pune-ne un cv.,sa stim de tine.

 4. auzi, ba, moris spune:

  de ce sa isi puna cv-ul? ti-ar folosi tie la ceva? blogul asta nu-i pentru intarziati, iar tu chiar daca ai stii cine-i omul tot nu ti-ar folosi la nimic. asa ca fii baiat cuminte si dormi in continuare somnul ratiunii. noapte buna!

 5. Radu Humor spune:

  Badea injura pe/in timpul pauzei si Basescu in/pe timpul mandatelor !
  Dar pe asta nu-l observi…..

 6. Eretele spune:

  BADEA injura birjareste deorece lucreaza in GRAJDURILE antenelor lui FELIX-turnatorul.La asa STAPAN asa SLUGA !Astept sa vad cine va reusi sa CURETE aceste grajduri,poate D N A ?!

 7. iosif spune:

  “bagati-ai pula….” In Gura presei?

  Asta e mesajul subliminal ?

Scrie un comentariu

top