search
top

Oare cui va mulţumi Vântu?

Zilele astea, am văzut la televizor deontologi peste deontologi . Toţi vorbeau despre Vântu. Mulţi cred că arestarea sa e abuzivă. Alţii, dimpotrivă. Pun pariu însă că spusele deontologilor n-au nici o legătură cu strategia pe care o vor adopta avocaţii omului de afaceri.

Pe de altă parte, eu cred că procurorii nu vor dovedi niciodată în faţa instanţei  faptul că banii trimişi de Vântu lui Popa, în Indonezia, au fost folosiţi de către cel din urmă pentru a se sustrage executării pedepsei primite în Românica – favorizarea infractorului, că despre asta se tot vorbeşte la tv.

În schimb, am o altă dilemă. Atunci când a ieşit din arest, Gigi Becali i-a mulţumit lui Vântu.

Vântu va părăsi şi el arestul – şi asta se va petrece foarte curând, din varii motive. Oare cui vă mulţumi el? O asemenea întrebare existenţiale mă roade pe mine.

7 Responses to “Oare cui va mulţumi Vântu?”

 1. ia va multumi spune:

  lui Zeus

 2. Costea spune:

  Este o intrebare, dar spectacolul adevarat va incepe dupa ce iese din arest.

 3. Vantu o sa multumeasca spune:

  lui insusi

 4. Doru BARBU spune:

  Justitiei din Romania, eterna corupta, eterna zdreanta cu care sterg pe jos toti smenarii in frunte cu SOV.
  Sa le fie de bine! Ca au cu cine sa asigure circul atat de necesar cand painea e pe cale de disparitie!

 5. Io spune:

  Prevad ca va fi discret, nu va multumi nimanui dar va promite niscai dezvaluiri. Imi doresc sa traiesc pana va face dezvaluirile.

 6. rusu spune:

  Nici macar nu incearca sa zica ca este nevinovat de ce este acuzat ci doar zice ca este o arestare politica. Nici nu ar avea cum sa zica ca este nevinovat.

Scrie un comentariu

top