Traian Băsescu: „Cum îl cheamă pe ăsta cu frate-meu? Pe cumătru’…Bercea Mondialul”

Preşedintele nostru a vorbit la bilanţul Ministerului Public despre necesitatea ascuţirii luptei cu demonul care poartă numele Crimă Organizată şi zeci de pronume, precum: Corupţie, Evaziune, Şpagă, Mită ş.a.m.d.

Iar, la un moment dat, nonşalant cum îl ştim, Traian Băsescu a pus degetul pe rană: „În doi-trei ani să nu mai avem nici un… Cum îl cheamă pe ăsta cu frate-meu? Pe cumătru’… Bercea Mondialul. Să nu mai auzim de nici un cap de ăsta care ne rezolvă el pe toate, care are influenţă de nu i se întâmplă nimic, deşi are zeci de dosare, oameni care probabil îşi pot permite să-şi afişeze bogăţia fără ca vreo instituţie a statului să-i întrebe ceva”.

Şi uite cum marea problemă a României, Bercea Mondial, este aproape rezolvată. Ca să vezi cât de tâmpiţi eram cu toţii… habar n-aveam de unde se trăgea tot răul.

Lenin a spus: „Soviete plus electrificare egal comunism” şi, până la urmă, n-a ieşit mare lucru. Traian Băsescu a rostit doar atât: „Bercea Mondialul!”. Şi aproape că a stârpit crima organizată.

Explicaţie foto: Preşedintele Traian Băsescu (centru). În dreapta, domnul Bercea Mondial

3 comentarii la „Traian Băsescu: „Cum îl cheamă pe ăsta cu frate-meu? Pe cumătru’…Bercea Mondialul””

  1. Desigur in ordine pur cronologica EL KomANDANTE (ALEGRO) plasa pe fratior,intre ditamai SAFUL STATULUOI si punghasu ,donor de salbe de echte czigainische gold, la PRIMA DOAMNA!La o petrecere , unde DOMNIA SA ,nici nu a …participat! Parca!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.