Să nu mai fie dezbinare între parlamentari şi deputaţi

Vrăjitoarele “dă bine”, ucenicele fermecătoarei Cireşica, au făcut cartel. Iar şapte dintre ele s-au postat în faţa Casei Poporului ca sa scoată din clădire flacăra violet care i-a străpuns pe aleşii neamului pe unde nici gândul nu te duce.

Mihaela, Rovenţa, Larisa, Rozalia au luptat ieri din răsputeri cu ditamai pălălaie violet,  nu cu te miri ce flăcărică, pe care au stropit-o din belşug cu apă din noua izvoare diferite de la Craiova. Să vedem însă dacă pârdalica asta de flacără violentă o să plece din Parlament, dacă descântecul foloseşte la ceva.

“Să fie înţelegere, să fie reuşită şi să nu mai fie dezbinare între domnii parlamentari şi deputaţi! Să gândească de bine şi să se înţeleagă bine unii cu alţii, cum trebuie(…). Şi să fie fericire şi spor şi România să prospere şi duşmanii ţării, de oricare or fi ei, să se ducă în jooos!(…). Să aveţi încredere şi să ştiţi că eu, Mihaela din Bucureşti, rezolv toate problemele din ţara asta!”.

Şi uite cum – se adeverşte încă o dată – nimic nu-i mai serios decât râsul.

Un comentariu la „Să nu mai fie dezbinare între parlamentari şi deputaţi”

  1. uneori am senzatia ca Flacara asta Violeta o sa ne parleasca pe toti. suntem Multi si Prosti, asa ca Flacara are de unde se Hrani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.