Crin Antonescu şi-a schimbat părul

Efectele congresului PSD se arată la tot pasul. Luni de dimineaţă, Crin Antonescu a apărut în bătaia camerelor de luat vederi cu un păr nou. Unul într-o nuanţă roşcată, uşor diferită faţă de cea cu care ne-a obişnuit în perioada alegerilor prezidenţiale, obţinută probabil din Wellaton Red Specials de la Wella, care nu i se potriveşte de nicio culoare cu temperamentul şi personalitatea.

Noul său look are categoric legătură cu apariţia unui rival temut pe eşichierul politic, Victor Ponta, pe care, inconştient, Crin încearcă să-l intimideze. Din păcate, nuanţa îi scoate în evidenţă oboseala pielii, extrem de accentuată în zona ochilor, unde liderul PNL are riduri mărunte în labă de gâscă, ceea ce îi dă un aer bătrânicios, epuizat şi profund neserios. Combinată cu pieptănătura nefericită, ceva între pensulă rară şi mătură roasă, noua sa înfăţişare este puţin spus catastrofală.

Dacă ar fi să fac o remarcă prietenoasă, Crin Antonescu parcă taie bilete la intrarea în bordelul politicii româneşti, ca o codoaşă bătrână, iar dacă i-aş fi duşman adevărat, l-aş sfătui să meargă la stilist, să se tundă mai bine zero. Vechea problemă a vedetelor noastre politice sau din showbiz este că nu au consilieri de imagine. Dacă tot i-e ruşiune să-şi poarte părul alb, ca de altfel şi lui Traian Băsescu sau lui Petre Roman, lui Crin Antonescu i s-ar potrivi mai degrabă o nuanţă de blond închis, asemănătoare cu culoarea naturală a părului său, obţinută dintr-un Wella Safira Precious Jewels. Oare ce ravagii va mai produce victoria lui Ponta?

5 comentarii la „Crin Antonescu şi-a schimbat părul”

  1. Nu, serios? Si firele albe le-a acoperit si pe-alea? Nu de alta dar are destule mai ales la tample si in partea dreapta, mai spre crestet asa, unde are pete albe, nu doar fire albe. Roscat e el de felul lui, mai, ia uitati-va si la alte poze, ca mai depinde si cum bate lumina. Uneori pare mai roscat, uneori blond inchis, cum ziceti, in unele filmari zici ca e negru. Cloarea adevarata cred ca n-ai cum s-o vezi decat pe viu nu la televizor in lumini de toate felurile. Dar eu cred ca e cam greu sa te vopsesti si sa nu-ti acoperi brezatura de suvite albe.

  2. Atata timp cat prostia nu doare, ridicolul nu ucide si grotescul nu iti goleste buzunarele/conturile de bani…fiecare biped cu pretentia de politician ruman are libertatea de a alege una din cele 3 ipostaze enumerate mai sus…
    Narcisistul de Crin ANTONESCU a ales sa-si vopseasca parul.
    Deh, chelului intotdeauna ii va trebui tichie de margaritar si lui Crin ii va trebui par roscat!
    De ce? Numai el stie…
    🙂

  3. @Maria,

    Pe 10 august 2009, Antonescu declara la „Sinteza zilei”: „Băsescu nu are cum să mă jignească, eu nu-mi vopsesc părul, dar puteam foarte bine să o fac, există oameni care-și vopsesc părul, nu e nici o crimă și nu e un lucru pe care să-l discute un șef de stat”.

    In concluzie:

    1. la 10.08.09 nu-si vopsea parul;
    2. putea deja sa o faca;
    3. nu e o crima sa-ti vopsesti parul;

    in februarie 2010, Antonescu a creat iluzia schimbarii fizice, aparand intr-o lumina Wellaton Red Specials. Problema e ca nu si-a schimbat si naravul.

  4. @Doru Barbu,

    Antonescu va avea parte de surprize urate. El isi imagineaza ca intareste partidul, dar PNL este pandit de pericole cel putin la fel de mari, ca acela cand aripa Stolo-Stoica a zburat spre alte orizonturi.

  5. Crin nu se vopseste. Are parul saten deschis. Nu ii sta rau niciodata. Nu are pete albe cum spunea Maria. Oricum ar fi, arata foarte bine pentru varsta lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.