„Sunt fierbinte pe gresia rece din WC-ul Parlamentului”

Povestea asta cu fotomodele şi proxeneţi, în care sunt amestecaţi politicieni, cântăreţi ori oameni din televiziunea publică, este fascinantă. Nu pentru că-i vorba despre curvăsăreală pe bani – nu-i nimic nou sub soare.

Nu mă miră nici faptul că deputatul PSD Robert Negoiţă, amestecat până în gât în toată tărăşenia, după cum se ştie deja, ducea fetele în Parlament, să le familiarizeze cu democraţia. Până la urmă, fiecare se dă mare în felul său.

Şi nu-i dărâmător nici că Ioana Simona Dăncuş, 22 de anişori, membră PSD din 2009, le-a mărturisit procurorilor ce şi cum a făcut ea, ca damă de companie, prin  cluburile din Austria şi Germania. Ori că s-a culcat, contra cost, cu Robert Negoiţă, după cum a declarat tot ea anchetatorilor.

Fata noastră a făcut poze sexy în WC-ul Camerei Deputaţilor. Asta da realizare!

Adevărat, nu-ş din ce motive existenţiale, cam toate piţipoancele ţin musai să se fotografieze prin WC- urile – de acasă sau publice, după cum se poate vedea pe site-urile de „specialitate”. Dar să-ţi ridici fusta în faţa camerei, chiar în toaleta Camerei Deputaţilor, este o performanţă. Vă daţi seama ce riscuri. Dacă intră atunci vreo intrusă ori… intrus, fiindcă habar n-avem încă ce scria pe uşa WC-ului.

Robert Negoiţă, om cu dare de mână şi generos cu divele în devenire, unele chiar minore, trebuie musai să finanţeze un film pe acestă temă. Să fii mecena la o producţie de succes nu-i chiar un fleac. Parcă şi văd un titlu pentru eternitate: Sunt fierbinte pe gresia rece din WC-ul Parlamentului.

Ioana Simona Dăncuş  (fotografiile de sus ), în lenjerie intimă şi pe gresia din WC-ul Camerei Deputaţilor. Jos, o anonimă din categoria „Piţipoance” care aspiră că într-o zi va poza şi ea  în WC-ul din  Parlament. Până atunci,  se încălzeşte în toaletele publice

5 comentarii la „„Sunt fierbinte pe gresia rece din WC-ul Parlamentului””

  1. Concluzia?
    Romania=tara de curve si de nebuni!
    Ma contrazice cineva?
    Oh, da…exceptiile (rarisime!) confirma REGULA, nu?
    🙂

  2. Avem o clasa politica , cu korwettele de …rigoare! si nu ma refer la cele infierate cu manie demna de o curatenie …jenerala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.