Avocatul Pipera ştie cum să ieşim din criză – acţionăm Hollywood-ul în judecată

În marea sa înţelepciune, avocatul Gheorghe Pipera – totodată, profesor universitar şi ditamai doctorul în drept – a avut şi o imensă revelaţie după ce a vizitat Muzeul de Artă Modernă din New York. Atenţie, susţine Pipera: extratereştrii din filmele americane seamănă leit cu „Domnişoara Pogany” a lui Brâncuşi! În consecinţă, îndeamnă tot el, moştenitorii lui Brâncuşi, inclusiv Ministerul Culturii, să nu mai stea o clipă pe gânduri şi să ceară drepturi de autor celor de la Hollywood, care ar fi reprodus fără drept chipul „Duduii Pogany” în filmele americane SF.

Până vom afla cum îşi va pune Spielberg cenuşă în cap, împreună cu o gaşcă întreagă de regizori şi realizatori, avem o certitudine: dacă statul român vrea să facă bani buni, avocatul Pipera e prezent la datorie şi-l va reprezenta cu cinste.

Dacă ştirea asta ar fi apărut doar pe  juridice.ro (CLICK AICI), mai treacă-meargă. Hachiţe de avocat care ţine musai să se bage în seamă. Însă atunci când a fost preluată de un ziar important, gândul nu mă duce doar la reclama mascată.

Adică, nu’ş cum dracu se face că un stupid găseşte totdeauna unul mai stupid, care să-l admire.

3 comentarii la „Avocatul Pipera ştie cum să ieşim din criză – acţionăm Hollywood-ul în judecată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.