search
top

Comandante, ai futut ţara! (2) VEZI FILM

După ce Vasile Blaga şi-a dat demisia din funcţia de ministru de Interne, preşedintele Băsescu l-a pupat pe obraji. Apoi, l-a lăudat  pentru întreaga activitate. Fireşte, despre “morţi” numai de bine.

Ceva mai târziu, la înscăunarea lui Igaş, noul ministru de Interne, Traian Băsescu şi-a adus din nou aminte de poliţiştii care l-au înjurat vinerea trecută, la Palat.

„Regret  – a spus preşedintele nostru – că n-am văzut manifestaţia în direct în toată splendoarea ei. (…) E un moment pe care n-am crezut că o să-l trăiesc la Ministerul de Interne sau la altă instituţie care ţine de siguranţa naţională. (…)Nici un lider de sindicat n-are dreptul să ceară schimbarea şefului ierarhic. (…)Am avut acelaşi sentiment pe care l-am avut că la nu ştiu ce mineriadă un general s-a băgat în portbagaj. (…)Trebuie să vă cer ca în structurile în care nivelul de disciplină e scăzut să-l reîntronaţi”.

Nici nu mă gândesc să discut despre momentul legat de mitingul poliţiştilor şi ce-a urmat după. Au făcut-o comentatori peste comentatori, ridicând prostia la rang de instituţie.

Remarc doar că preşedintele nostru continuă să-i certe pe poliţişti, dar a abandonat teza legată de subminarea statului, pe care le-a imputat-o după miting. Chiar dacă te înjură caralii, birjăreşte, nu poţi totuşi să-i acuzi că vor te răstoarne prin forţă.

Cert este că preşedintele nostru recidivează şi dă verdicte înaintea justiţiei. Asta-i naşpa în toată povestea asta cu mitingul.

În rest, precum în cântecul de mai jos.

One Response to “Comandante, ai futut ţara! (2) VEZI FILM”

  1. Baietel spune:

    Don EMILIO, encore une fois, sau cu caracter permanent?Mare pezevenghi Pazvante s-au kurwilli multi/prostii!

Scrie un comentariu

top