Crin Antonescu nu-i Miloşevici. Mai degrabă, domn’ Nae Caţavencu

Domnul Crin Antonescu a plecat în concediu, în Italia, ca să se refacă după luptele grele de dinainte şi de după Referendum. Sper că vacanţa la Napoli îl va mai potoli pe năbădăiosul încă interimar. Nu de alta dar, de 22 de ani încoace, n-am auzit un politician să spună atât de multe tâmpenii pe minut – pe deasupra şi extrem de înverşunate. Am zis „tâmpenii” fiindcă nutresc speranţa că, la mijloc, este vorba doar despre diletantism politic, nu despre vreo anumită strategie.

Până mă voi dumeri, consemnez ultima declaraţie năucitoare a lui Crin Antonescu. Înainte de a se urca în avionul spre Napoli, interimarul nostru era convins că împotriva sa a fost dezlănţuită „o campanie dementă”, prin care se afirmă că ar fi anti-occidental, anti-Berlin, anti-Washington, ultranaţionalist, ba chiar „ceva mai rău ca Miloşevici”.

Departe de mine să arunc cu piatra, acum la spartul târgului. Până la urmă, e un drept constituţional să debitezi chiar şi tâmpenii. Însă, mărturisesc, am răsuflat uşurat după finalul declaraţiei. Chiar nu ştiu ce mă făceam dacă apela la războinici cu mult mai vestiţi, precum: Alexandru Macedon, Hannibal ori Napoleon Bonaparte.

În realitate, domnia sa este departe de Miloşevici. Însă foarte aproape de onorabilul şi nemuritorul domn Nae Caţavencu, cel care, într-un moment de maximă respiraţie şi profundă inspiraţie, ne-a spus: „Fraţilor, mi s-a făcut o imputare şi sunt mândru de aceasta!… O primesc! Mă onorez a zice că o merit!… Mi s-a făcut imputarea că sunt foarte, că sunt prea, că sunt ultra-progresist… că sunt liber-schimbist… (…)Da, da, da, de trei ori da!”.

4 comentarii la „Crin Antonescu nu-i Miloşevici. Mai degrabă, domn’ Nae Caţavencu”

 1. In tara/ pretul benzinei explodeaza in fiecare zi/ misiune indeplinita.

 2. Lui Crin, papagalul cel mai fin, i se potriveste zicala „cine zice ala este…ca magarul din poveste”.
  Ca atare, nu asa-zisa „campanie” impotriva lui e dementa, ci insusi Crin e dement!

  In hipernarcisismul sau, asezonat cu un egocentrism exacerbat, Crin isi exerseaza dementa senila si ne arata, vai, cat de rupt e de realitate. De realitatea pe care majoritatea oamenilor, INCA LUCIZI, o percep si o suporta zilnic su stoicism. Pentru ca REALITATEA LUI CRIN este alta, si ea se cheama dementa senila.

  Pana la urma, asa e! „Fiecare popor isi are conducatorii pe care ii merita”.
  Iar Crin este excrescenta unui narcisism tembel pe care, din pacate si spre rusinea lor, romanii majoritari il exerseaza de (cel putin) 22 de ani!

  Pe romani ii intereseaza infinit mai mult IMAGINEA in detrimentul REALITATII!
  Pe Crin la fel!
  Astfel incat…iata-l! Papagalul institutionalizat pe post de oglinda a societatii romanesti actuale!

  Parol!

 3. ESTI CITIT…. DAR, CRED CA DE OAMENII POLITICI „NO NAME” NU AR TREBUI PREA MULT MEDIATIZATI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.