Cristoiu cântă prost aria văicărelii: Nu el e victima, ci adevărul

Ce mai tânguire! Ion Cristoiu zice că YouTube i-a banat ieri un podcast fiindcă incită la ură, dar şi că i-ar fi suspendat contul o perioadă. E vorba despre o aiurare a Titanului din Găgeşti legată de premierul Beniamin Netanyahu şi războiul din Israel, care mai poartă şi numele de fake news. Din câte înţeleg, chestiunea invocară de YouTube e asemănătoare cu cea consemnată de mine, încă din 9 octombrie, în articolul: Aberaţia ridicată la rang de podcast: Dacă ne luăm după Cristoiu, israelienii i-au lăsat pe islamiştii din Hamas să-i atace.

Să fi observat, în sfârşit, YouTube că o mare parte producţiile lui Cristoiu n-au nicio legătură cu gazetăria şi sunt doar propagandă deşănţată, de regulă, în favoarea Kremlinului, aşa cum am scris de multe ori pe acest site. Mai vedem.

Deocamdată, Cristoiu cântă aria văicărelii şi se dă victima cenzurii, deşi, dacă-i urmăreşti podcasturile, adevărata victimă e doar adevărul.

În rest, cenzura pe care o clamează Cristoiu e, în realitate, parţială. YouTube i-o fi banat temporar contul, dar ultimul său podcast, de ieri, tocmai cel în care boceşte că-i suprimat, se vede- da, aţi ghicit – tot pe YouTube, însă pe un alt cont, gestionat de Evz. Aşa că suspendarea lui Cristoiu pe respectivul site web este doar o mare aflare în treabă.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Cristoiu cântă prost aria văicărelii: Nu el e victima, ci adevărul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.