Dana Budeanu, nici nu ştii ce agent electoral al lui Nicuşor Dan ai început să fii

Chiar n-aş fi scris un rând despre un raport, tocmai scurs într-o parte a presei, via Realitatea, şi atribuit fostei Securităţi, care sugerează că Nicuşor Dan ar fi colaborat cu poliţia politică pe vremea când, avea 17 ani. Adică, atunci când era minor. De ce? Fiindcă miroase a intoxicare electorală ieftină. Însă, acum după ce chestiunea a fost descifrată de influenţăra Dana Budeanu, care, aşa cum se ştie, se pricepe la tot ce sălășluiește, respiră sau strănută pe această planetă, inclusiv la metodele de racolare ale fostei poliţii politice comuniste, n-am încotro. Naturelul meu simţitor mă obligă.

Aşadar, Dana Budeanu, o susţinătoare ferventă a Gabrielei Firea, adversara lui Nicuşor Dan la alegerile locale din 9 iunie, bubuie din nou o profeţie: raportul scurs în presă este fabricat de actualul primar general pentru a se victimiza cu doar câteva zile înainte de alegeri. Fireşte că influenţăra nu aduce nici o umbră de dovadă. Mai mult, aberaţia incoerentă, dar mai ales absurdă, legată de faptul că Nicuşor Dan şi-ar fi confecţionat victimizarea ca să dea bine în pragul alegerilor nu face decât să-l avantajeze pe cel din urmă. Cam toţi susţinătorii actualului primar vor crede că în spatele mistificării cu raportul ajuns în presă stă Firea. Nu insist, ştiţi bine ce şi cu efectul de bumerang.

Vă reamintesc însă că în urmă cu patru ani, atunci când Budeanu îi făcea campanie electorală tot Gabrielei Firea (care se lupta tot cu Nicuşor Dan), a debitat atât de multe gogomănii, doar de dragul de-a se auzi, încât cel din urmă nici n-avea cum să nu devină primar. Adică, în 2020, e deja de notorietate, dovedind un habarnism fără margini, inflenţăra noastră atomică a rupt pe genuchi campania electorală a Gabrielei Firea. Şi din vina celei din urmă, fireşte. Iată că acum povestea se repetă, dar cu fantasmagorii la pătrat.

În rest, constat din nou că aiurările Danei Budeanu, dornică mereu să se afle în treabă, n-au intermitenţe.

P.S. Am scris vreo 25 de ani despre Securitate şi am citit o droaie de documnete ale fostei poliții politice. Bănuiesc că povestea cu filele dintr-un dosar pierdut legate de Nicuşor Dan e doar o mistificare de campanie electorală. Aştept însă cu nerăbdare să aud ce va zice în final CNSAS despre toată tărăşenia, mai ales că respectiva instituție susţine că documentele scurse în presă nu-i aparţin.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Dana Budeanu, nici nu ştii ce agent electoral al lui Nicuşor Dan ai început să fii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.