Doamnele Udrea şi Anastase în faţa unei fotografii „scoase la lumină”

Elena Udrea susţine că disputa dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă „arată situaţia dramatică în care este presa românească aflată sub controlul unor grupuri de interese economice obscure”. Eu înţeleg supărarea doamnei – presa este condusă de nişte bărbaţi  care, în obscurantismul lor economic, nu-i remarcă marile calităţile de om politic.

Roberta Anastase are o altă viziune. Una misterios-metaforică. Altfel, nu spunea: „Suntem cu toţii sideraţi de starea presei româneşti. Din păcate, este o fotografie scoasă la lumină”. Oare ce ar fi declarat dacă fotografia era scoasă la întuneric? Cu siguranţă, clarobscurul accentuat ar fi sporit imaginaţia bogată a preşedintei Camerei Deputaţilor.

Cine este înzestrat cu stupiditate şi digestie solidă poate înfrunta multe. Aşa că, sunt convins, şi pe cele două doamne siderate le aşteaptă un mare viitor. Acum, nu le mai stă nimic în cale, nici chiar presa pusă pe butuci.

3 comentarii la „Doamnele Udrea şi Anastase în faţa unei fotografii „scoase la lumină””

  1. Pai cand alegi sa intri in staulul cu pupile siderate dai to’ felu’ de apoftegme’n fasolea intrebarilor: )
    Poate Doamnei atat de neasortata cu nelinistile inspirate de starea presei stramosesti ii placeau cand era ea mica cel mai mult diafilmele, si-atunci se explica si preferinta pentru intuneric, si placerea inchipuirilor scoase la lumina: )))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.