Florin Chilian, din nou premiant de serviciu la „Stupid cu aspiraţii”

Hodoronc-tronc, într-un „festiv moment”, Florin Chilian s-a pornit să înjure serviciile secrete. Nu se ştie cu precizie de ce şi nici din ce ţară sunt structurile care i-au stricat ziua omului nostru, dar bănuiesc că-i vorba despre cele din Românica.

Ca sa nu uit (scria Chilian pe Facebook): Din acest festiv moment ma pis, si-ami bag madularu, adica pula in toate slugile muiste-n cur ale oricaror srvicii secvrete. Semnez: Florin Chilian. Ma pis pe ma-ta si in cur, si in fii-tu si in…. La gradul 3…”.

Zău că nu mă băgam în seamă în legătură cu acest text savant, punându-mă, totodată, şi în contra a peste 60 de oameni care apreciau pe Facebook slovele trubadurului, atunci când scriam aceste rânduri. L-aş fi ignorat chiar dacă se doreşte un model pentru tânăra generaţie, deşi este doar un cântăreţ angajat.

Însă pentru că am scris mult timp despre serviciile secrete de ieri şi de azi, deloc măgulitor – şi, cu siguranţă, e puţin probabil să fiu bănuit că doresc să iau apărarea agenturilor „secvrete”, ca să-l citez pe trubadur -, nu-l pot lăsa să strice piaţa.

Aşa că, dragul meu menestrel, fie şi atunci când te dai rotund, nu preceda precum primitivul care nu poate ajunge la ironie pentru că se împiedică de insultă.

Şi nu doar asta ar fi problema, ci şi faptul că, de o bună bucată de vreme,  eşti un veşnic premiant la concursul „Stupid cu aspiraţii”. Ai grijă! Să nu cumva să-ţi iasă vorbe că ai corupt juriul şi să ajungi la mâna DNA.

2 comentarii la „Florin Chilian, din nou premiant de serviciu la „Stupid cu aspiraţii””

  1. ce să aştepţi de la un aurolac?
    pune capacul şi lasă-l în zoaiele lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.