George Simion, inspirat de invectivele lui Vadim Tudor, cel care dorea să guverneze România cu mitraliera

După ce a primit-o în partid pe Lidia Tudor, fiica cea mare a fostului lider al PRM (foto drepata), George Simion, suveranistul lider al AUR, a spus că moştenirea politică lăsată de Vadim Tudor trebuie continuată. Doamne fereşte! Toată moştenirea politică a lui Vadim constă, de fapt, într-un şir aproape nesfârşit de invective.

Vadim Tudor, unul dintre politicienii postdecembriști de foarte tristă amintire, nu visa decât să guverneze România cu mitraliera. De altfel, a spus-o cu subiect şi predicat. Daca PRM vine la putere vor avea loc execuţii publice pe stadioane, după modelul chinezesc, mai afirma el. Totodată, Tribunul clama în permanenţă un discurs antioccidental şi xenofob de o gravitate extremă. Sunt încă de pomină atacurile la persoană, grozăviile şi inepţiile pe care liderul PRM le-a debitat de-a lungul vremii, precum, dau doar un exemplu: Decât o democraţie bolnavă, mai bine o dictatură sănătoasă. Iată că acum Simion vrea să-i calce pe urme.

În rest, dacă a ajuns să invoce şi moştenirea lui Vadim drept sursă de inspiraţie politică, Simion are deja fiţe de dictator.

Citeşte şi:

Un comentariu la „George Simion, inspirat de invectivele lui Vadim Tudor, cel care dorea să guverneze România cu mitraliera”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.