search
top

Italienii se plâng de o categorie infracţională concepută cu strămoaşele „românului în stare de ebrietate”

Năpădiţi de o bună bucată de vreme de niscai conaţionali de-ai mei, italienii sunt din ce în ce mai nervoşi.

Aşa că, dacă unul din spaţiul Carpato-Danubiano-Pontic a dat cu maşina peste un bătrân în Italia, presa de la Roma scrie cu litere de o şchioapă: „«Românul în stare de ebrietate» a început să semene diabolic de mult cu o categorie infracţională, fiind tipul infractorului recidivist; iar contextul nu pare să fie de natură să atragă simpatia asupra unui grup etnic care deja s-a confruntat cu probleme de integrare”.

Nu polemizez pe tema miilor de şoferi italieni beţi sau drogaţi care produc accidente de circulaţie cu urmări tragice. N-are rost pentru că – e ştiut deja – ziariştii din Peninsulă sunt cei mai slabi din lume, ba chiar au un talent înnăscut să se cocoaţe pe culmile ridicolului.

Spun doar atât: ei au început. Adicătelea, strămoşii lor, ca să fiu riguros. Cum şi-au aşternut atunci, aşa dorm acum. Dacă nu cred, să VADĂ AICI.

2 Responses to “Italienii se plâng de o categorie infracţională concepută cu strămoaşele „românului în stare de ebrietate””

  1. in italia... spune:

    sunt infractori mult mai feroce decit romanii sau tiganii din romania, dar, ca peste tot, este nevoie de tapi ispasitori.

  2. Foate bine fac,,, spune:

    sa se plinga pina nu mai pot

Scrie un comentariu

top