Italienii se plâng de o categorie infracţională concepută cu strămoaşele „românului în stare de ebrietate”

Năpădiţi de o bună bucată de vreme de niscai conaţionali de-ai mei, italienii sunt din ce în ce mai nervoşi.

Aşa că, dacă unul din spaţiul Carpato-Danubiano-Pontic a dat cu maşina peste un bătrân în Italia, presa de la Roma scrie cu litere de o şchioapă: „«Românul în stare de ebrietate» a început să semene diabolic de mult cu o categorie infracţională, fiind tipul infractorului recidivist; iar contextul nu pare să fie de natură să atragă simpatia asupra unui grup etnic care deja s-a confruntat cu probleme de integrare”.

Nu polemizez pe tema miilor de şoferi italieni beţi sau drogaţi care produc accidente de circulaţie cu urmări tragice. N-are rost pentru că – e ştiut deja – ziariştii din Peninsulă sunt cei mai slabi din lume, ba chiar au un talent înnăscut să se cocoaţe pe culmile ridicolului.

Spun doar atât: ei au început. Adicătelea, strămoşii lor, ca să fiu riguros. Cum şi-au aşternut atunci, aşa dorm acum. Dacă nu cred, să VADĂ AICI.

2 comentarii la „Italienii se plâng de o categorie infracţională concepută cu strămoaşele „românului în stare de ebrietate””

  1. sunt infractori mult mai feroce decit romanii sau tiganii din romania, dar, ca peste tot, este nevoie de tapi ispasitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.