Legătura biunivocă dintre prostie şi obrăznicie – numitor comun pentru parașute și politicieni

Marian Vanghelie nu doreşte în ruptul capului să devină o marionetă pentru Victor Ponta. Aşa că primarul care este i-a zis bărbăteşte, şi „de la obraz”, şefului său cel mare: „Am spus: eu rămân în PSD, dar nu oricum, să fiu o marionetă, să văd că există o serie de lucruri pe care nu le înţeleg şi prin care nu putem să câştigăm alegerile. Rămân în PSD dacă ţie îţi convine să faci echipă cum vreau şi eu, nu numai cum vrei tu”.

Prostia are atât de multă audineţă şi atâta preţuire încât nu ştiu dacă declaraţia „doctă” a  lui Vanghelie –  vede, dar nu pricepe – este la fel de incendiară precum a Simonei Sensual, care a dezvăluit, în sfârşit, că Andreea Tonciu este mult mai păcătoasa decât ea. Ba chiar s-a jurat că prietenii i-au spus cât i-au dat lui Tonciu pentru „sex anal”. Mai mult, chiar Andreea Tonciu i-ar fi mărturisit Simonei Sensual, „pe vremea când eram reporter la «Un show păcătos», că o face anal şi oral”. Ca să vezi originalitate, cine ar fi crezut? Şi în această zonă, transparenţa e maximă. Doar un semn, iar protagoniştii se dau în petec. Ce-i în guşă, şi-n căpuşă – aşa ca la Vanghelie.

După cum spuneam mai sus, prostia face audienţă pretutindeni, dar în România cu precădere. La noi mai este însă o condiţie: pentru ca prostia să se apropie de sublim, trebuie adăugată şi de multă obrăznicie. Obrăznicia fără frontiere, specifică şi paraşutelor, şi politicienilor cu mintea sprintenă.

3 comentarii la „Legătura biunivocă dintre prostie şi obrăznicie – numitor comun pentru parașute și politicieni”

 1. …avea dreptate!
  „Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt foarte sigur asupra universului”.

  Daca EINSTEIN avea dubii in privinta universului infinit, in ce priveste prostia de factura rumaneasca…cred ca nu exista dubii.
  Pai nu?
  🙂

 2. Asa este valoarea noastra. Avem valoare, avem valoare, nici in spate nu ne doare!

 3. Doamna SIMONA CATRINA ,nu gasesc un cuvant care sa dea masura valorii articolelor
  ce scrieti. Daca totusi ma voi aventura,o sa va spun ca de la CREANGA incoace poate doar NICHITA (intr-o maniera mai filozofica cred)mai dadea asemenea satisfactie a cititorului.Zbarr pe dugheana mintii !!!!!!!.Sau poate Bodler.Habar n-am ! Contemporana fiind ne dati cate-o faramitura saptamanal si e pacat !O sa murim de foame. Poate va mai ganditi si dati drumul la robinet.Ar fi pacat ca munca administrativa sa va ia timpul care deacuma nu va mai apartine.Daca le faceti pe toate la acelasi nivel va felicita un devorator de ” Catrina ” .O sa fiu cu adevarat fericit daca o sa-mi acordati atentia de-o clipa, chiar daca nu ma pricep la scris.Va simt ca si cum am respira acelas aer .E mult sau putin lucru nu stiu,dar eu n-am sa ma sinucid atata vreme cat mai exista viata simtita ca Simona Catrina .Sarut mana !

  15 02 2013
  Ion Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.