O blondă în rochie roşie de la Rossiya 24 arată, la meteo, cum se scrie „La mulţi ani!” pe colivă

Prin vocea unei blonde, televiziunea rusă de stat “Rossiya 24″ are un fel inedit de a scrie „La mulţi ani!”… pe colivă. Altfel, nu difuza un buletin meteo în care se analizează condiţiile de zbor pentru avioanele de vânătoare ruseşti Suhoi-24, cu imagini din timpul raidurilor din Siria, în timp ce prezentatoarea, o blondă în rochie roşie, afirmă (senin) că vremea este “excelentă” pentru bombardamente.

“Forţele aeriene ruse îşi continuă operaţiunea în Siria. Experţii afirmă că momentul a fost ales foarte bine în ceea ce priveşte vremea…Octombrie este o lună avantajoasă  pentru zboruri”, a mai spus prezentatoarea, precizând că viteza medie a vântului este de numai 2,4 metri pe secundă şi că plouă o dată la zece zile.

VEZI IMAGINI

“În aceste condiţii meteorologice, avioanele pot zbura pe sub nori pentru a efectua atacuri asupra obiectivelor de la sol, dar vor urca doar dacă se înregistrează focuri antiaeriene”, conchide blonda, în faţa unui grafic cu un Suhoi-24  care lansează bombe de la “altitudinea optimă pentru a ţinti”, de 3-5 kilometri de la sol.

Şi iată încă o dovadă că cinismul este o modalitate – dezagreabilă, adevărat – de a spune purul adevăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.