Occidentalofobia lui Cristoiu, ultimul episod: Liderii europeni, în frunte cu preşedinta CE, sunt agenţi americani ori imbecili

În opinia lui Ion Cristoiu, cam toţi liderii occidentali, în frunte cu Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, ar fi neghiobi. De ce? Pentru că sunt de partea Israelului, aflat în conflict cu islamiştii Hamas.

Nu înţeleg de ce trebuie ca UE să-şi exprime solidaritatea cu Israelul, susţine Cristoiu în ultimul său podcast, intitulat: O gafă istorică: vizita Ursulei von der Leyen la Tel Aviv. În opinia Titanului din Găgești, aţi exprima solidaritatea cu Israel arată că ori eşti un nenorocit de agent american, ori eşti un imbecil. Pe scurt, conform ziaristului atomic, cam toţi liderii europeni sunt agenţi americani sau imbecili.

Aşa cum am mai scris, poate credeţi că-i vorba despre patologie. Halucinaţii inteligibile, cumva? Nu. Nici pe departe. Este vorba doar despre occidentalofobia lui Cristoiu, manifestat plenar, aproape zi de zi, mai ales după invazia Ucrainei. Fişa postului de volintir, deh!

În rest, oare cui foloseşte abundenţa de aiurări antiamericane şi antieuropene din podcasturie lui Cristoiu? Ghici, ciupercă, ghici.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Occidentalofobia lui Cristoiu, ultimul episod: Liderii europeni, în frunte cu preşedinta CE, sunt agenţi americani ori imbecili”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.