Premiul lui Băsescu şi încrederea neţărmurită în semeni la „Zece pentru România” VEZI FILM

O doamnă a ridicat premiul lui Traian Băsescu de la Gala „Zece pentru România” în numele lui Traian Băsescu, apoi a fost fugărită prin parcuri, să-l înapoieze.

Senină, s-a urcat pe scenă, a zis că este verişoara preşedintelui şi a primit trofeul. Din motive greu de înţeles, Mihai Tatulici nu i-a pus măcar o singură întrebare femeii. Probabil că a fost luat prin surprindere. Iată că i se poate întâmpla şi lui.

Cum era de bănuit, a început scandalul. Daniela Alexandra Zanfirescu, o doamnă  cu imaginaţie bogată, ca să mă exprim elegant, nu este verişoara preşedintelui. Primul a zis-o Mircea,  fratele lui Traian Băsescu.  Apoi, aflăm că duduia ar fi o impostoare.

Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial, susţine că Daniela Alexandra Zanfirescu nu-i rudă cu Traian Băsescu. „Preşedintele nu a mai fost din primul an la «Zece pentru România» şi nu pentru că este o relaţie tensionată între preşedinte şi presă. Şi nici nu a trimis pe nimeni în numele lui. Femeia este o impostoare. Este adevărat că acest incident poate afecta imaginea, dar făcând precizările nu cred că mai este nici un fel de problemă”, a spus Lăzăroiu la Realitatea TV, adăugând că apariţia femeii este o farsă a televiziunii pentru creşterea rating-ului.

Mă îndoiesc că-i vorba despre o farsă a televiziunii, cum nu cred că ar fi vreo şotie a lui Traian Băsescu – ca să discrediteze Realitatea TV, de pildă.

Constat doar că în Românica încrederea între semeni a crescut într-o aşa măsură încât, la o gală, care se vrea cu ştaif, oricine se poate urca pe scenă ca să pretindă premiul celui care nu apare din varii motive, fie el chiar şi Traian Băsescu.

Culmea, i s-a şi dat, ba chiar a fost aplaudată.

2 comentarii la „Premiul lui Băsescu şi încrederea neţărmurită în semeni la „Zece pentru România” VEZI FILM”

  1. Tatulici facut de ris de o nebuna delegat. Merita si el un premiu: cel mai fraier dintre fraieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.