Pupați-o în c*r pe Kovesi, le-a spus Gâdea liberalilor, fericiţi că sunt în continuare invitaţi la Antena3

Mihai Gâdea i-a zis lui Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL (într-o emisiune în care primul aducea acuzaţii procurorilor din DNA, în frunte cu Laura Codruţa Kovesi), că nu pricepe nimic din toată tărăşenia şi o pupă în c*r  pe Kovesi.

Să vă explic așa, ca de la om la om, îi spunea Gâdea lui Ionel Dancă, invitat în emisiunea Sinteza zilei de la Antena3: „Nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrați. Înțelegeți? Magistrații fac asta. Dumneavoastră înțelegeți treaba asta?”.

Dancă, timorat, răspunde: „Domnul Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereți pentru un polițist pedofil să plece un ministru de interne? De ce? (…) Așa faceți și acum. De ce să plece șeful unei instituții pentru că un «portocală»  inventează probe?”.

Însă Gâdea îl umileşte scurt: „Să nu plece (şefa DNA – n.m.). Pupați-o în c*r pe Kovesi…Pupați-o, domnule, în c*r pe Kovesi”.

Apoi, Ionel Dancă, cu voce gâtuită, îi spune moderatorului care deja îi întorsese spatele, arătând tuturor că îşi tratează invitatul cu posteriorul: „Domnule Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi”.

Asta se întâmpla miercuri, în jurul orei ora 23.00. Alături Ionel Dancă, în studioul Antena3,  Andreea Cosma (PSD), Șerban Nicolae (PSD), Pavel Abraham și Mugur Ciuvică.

În ce-l priveşte pe Gândea, nu-i vreo noutate: aplică politica oficinei şi executa întocmai şi la timp indicaţiile legate de zdrobirea şi umilirea adversarilor PSD, motiv pentru care nici nu insist. Nu Gâdea este subiectul, nici Kovesi, ci Ionel Dancă – PNL.

Nu pot înţelege, în ruptul capului, de ce liberalul, purtător de cuvânt al partidului, merge la o emisiune în care ştie că va fi umilit – atât el, cât şi partidul.

Dacă Ionel Dancă are senzaţia că poate transmite opinia PNL legată de o anumită speţă din studioul Antena3, înfruntând înjosiri dinainte anunţate, se înşeală amarnic, dovedind o inabilitate politică aflată sub orice limită .

Încercarea de a transmite o altă opinie decât a moderatorului, indiferent de persoană, a adus, de fiecare dată, dispreţul făţiş a lui Gâde şi a majorităţii invitaţilor, chemaţi acolo tocmai pentru că sunt obedienţi. Este o strategie veche, pe care Antena3 nu mai încearcă nici măcar să o mascheze.

VEZI IMAGINI

De unde deduc că liberalii au ciudata plăcere de a primi tone de lături în cap, fiind convinşi că „supliciul” la Antena3 le poate aduce niscai voturi. Ce iluzie!

Principiul primar al democraţiei, pe care chiar liberalii o clamează, este legat de valoarea şi demnitatea individului.  Însă, în cazul de faţă, Ionel Dancă s-a lăsat umilit, n-a dat vreo replică pe măsură insultei venite din parte lui Gâdea şi nici n-a părăsit studioul după ce a fost călcat în picioare, ca să arate măcar că nu este lipsit de demnitate.

Iar dacă ăsta e preţul pentru o apariţie la Antena3, ar fi momentul ca purtătorul de cuvânt al PNL să afle că prostia este un handicap, nu o virtute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.