Să-l „dezgropăm” pe Miron Cozma

Am citit în „Adevărul” că Miron Cozma a declarat: „Ion Iliescu mi-a cerut să-i fac o armată de mineri!“. Cum nu-i nici februarie, nici iunie – ca sa comemorăm vreo mineriadă sângeroasă -, mă întreb ce-a adus nou această declaraţie, ca şi tot interviul lui Cozma. Nimic.

Subiectul  – Iliescu a chemat armata de mineri „să pună flori în faţa Teatrului Naţional”, adicătelea să-i snopească pe protestatarii din Piaţa Universităţi,  a fost abordat de mii de ori în ultimii 20 de ani, Cozma a mai spus acestă poveste de zeci de ori, iar Ion IIiescu a fost cercetat penal pentru ravagiile armatei de mineri.

Unde-i noutatea ştirii? Nicăieri.

Vorba unui coleg de redacţie – prea mulţi ziarişti, prea puţine ştiri.

2 comentarii la „Să-l „dezgropăm” pe Miron Cozma”

  1. Nea NELU a avut un moment de deruta majora, a confundat mania revolutionara,cu ordinea de stat. Degeaba.Daca ,ceva porneste prost, sigur se va termina ,in dezastru,spunea Murphy…

  2. La Adevărul se petrec lucruri de neînţeles pentru toată lumea. E un mister cum un om de talia lui Patriciu îl acceptă la ziar pe Grigore Cartianu,cel responsabil pentru asemenea ştiri,ca şi cum cotidianul asta este un Magazin Istoric. E un mister cum oameni de talia lui Pleşu acceptă să-şi vadă numele lângă un agramat precum Cartianu. E un mister cum un om de o incultură crasă, ca Grigore, a fost pus să se ocupe de cărţile tipărite de Adevărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.