Sorin Oprescu, impertinenţă cu ghiotura: Condamnatul nostru fugar vrea drept tantiemă şi o pensie specială de la stat

Infractorii au tupeu, dar majoritatea nu ţin neapărat să-l şi etaleze. Îi prinde mai bine discreţia. Nu e cazul lui Sorin Oprescu.

Condamnat la zece ani și opt luni de închisoare pentru corupție, fostul parlamentar şi primar general al Capitalei, acum fugit în Grecia ca să scape de puşcărie, se află pe lista aleșilor care au deschis în justiţie o acţiune împotriva Parlamentului României. Pe scurt, Oprescu vrea o pensie specială. La fel şi Nicolae Văcăroiu, Mădalin Voicu, Calin Popescu-Tăriceanu, Anghel Iordănescu ori Adrian Năstase, ca să dau doar câteva nume.

Sorin Oprescu, fiindcă despre el vorbim acum, a fost acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, pe care l-a şi condus. La respectivul grup au aderat ulterior şi ceilalți inculpați din dosar. Scopul: săvârşirea de infracţiuni de corupţie – mai precis dare şi luare de mită din sume provenite din bugetul Capitalei. Acum Oprescu mai vrea şi un bonus. Adică o ditamai pensia specială de la stat, pe lângă cea babană pe care o ridică deja, în condiţiile în care nu mai are dreptul la specială fiindcă a fost condamnat definitiv pentru fapte de corupţie.

În rest, da, oare ce-ar mai fi nimicnicia autentică fără o grămadă de impertinenţă?

Citeşte şi:

Un comentariu la „Sorin Oprescu, impertinenţă cu ghiotura: Condamnatul nostru fugar vrea drept tantiemă şi o pensie specială de la stat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.