Un eveniment major – piţipoancele scriu articole despre compulsiune

Azi am descoperit că Doria Niculescu, fostă Ivan, scrie.

Unul dintre textele ei este legat de bulimie: „Golirea frigiderului noaptea face parte dintr-o istorie, sau un balamuc mai larg dacă doriţi, numit mâncat compulsiv. Acesta, este o componentă a bulimiei nervoase, şi este definit de ingurgitarea unei cantităţi mult mai mari de alimente decât normalul.” Abisal. Şi să ştiţi că n-am mutat o virgulă.

Cert e că femeia care a spus: „Sunt urâtă cu draci, operaţiile estetice nu m-au ajutat!” ştie aproape totul despre compulsiune. Probabil că motivul este legat şi de trecuta căsnicie din care Doria a ţinut să împărtăşească omenirii câteva aspecte: „După numai câteva luni de căsătorie, soţul meu era deja în pădurea Băneasa cu o altă femeie! Aş putea să-i spun şi numele, cine ştie, poate aşa vor înţelege toate piţipoancele ca o verighetă înseamnă o verighetă, nu o şaibă.” Adevăr grăit-a mărita doamnă.

Iar eu am avut o revelaţie. În România piţipoancele scriu articole, nu doar se pozează în oglindă toaletei cu telefonul mobil. E un eveniment major. Ca atare, îl consemnez.

3 comentarii la „Un eveniment major – piţipoancele scriu articole despre compulsiune”

  1. Manelisti si manelizde, cocalari si pitipoance… uniti-va!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.