Vadim fuge de Sexy-peremista în umbra gloriosului slogan: „Luaţi-o de pe mine, c-o omor!“

Vadim Tudor, acest „El Lider Maximo” al unui partid inexistent, nu pare a mai fi nici măcar umbra temerarului mahalagiu de altă dată.

Aseară, justiţiarul nostru n-a putut să dea piept, în direct, cu o fătucă care-l acuza că i-a făcut propuneri indecente, chiar în biroul său  de preşedinte (şi nu este prima care-i aduce asemenea acuzaţii). Mai mult, Tribunul a chemat ajutoare ca să o scoată din platoul lui Capatos pe guraliva Anca Cârcu.

Există multe metode să eviţi un pericol, dar Vadim a ales-o pe cea mai proastă. „Scoateţi-o din platou! O calc în picioare! Scoateţi cioara asta borâtă din platou! Du-te-n morţii mă-tii de curva dracului! Nu ţi-e, fă, ruşine? Uite cum arăţi!“, a izbucnit Corneliu Vadim Tudor, mizând pe faptul că atacul este ce-a mai bună apărare. Însă, supriză! Pe Anca Cârcu, numită şi Sexy-peremista, limbajul colorat n-a afectat-o. Nici nu s-a clintit din faţa unuia care se dorea un mascul feroce – dar pe care, în realitate, îl lăsau nervii. Aşa că Tribunul s-a comportat precum un adevărat bărbat de stat: a chemat garda sa de corp ca să o alunge pe femeie din platou. La cât era de speriat, mă aşteptam să spună şi: „Luaţi-o de pe mine, c-o omor!“.

Apoi, atunci când i-a venit ei rândul să se afle în faţa moderatorului, iar Vădim spumega în culise, cu spatele acoperit, cel din urmă a strigat. „Practici cea mai veche meserie de la vârsta de 16 ani. Ai făcut sex cu peste 300 de bărbaţi. Te-ai prostituat în America“, la care femeia i-a răspuns calm: „Am făcut sex cu 100 de bărbaţi, dar pe dumneavoastră v-am refuzat. Aţi încercat să mă violaţi!“

Atâta vreme cât Vădim se afla singur în platou şi arunca cu lături în capul fostei colege care-l acuzase că este un libidinos, ca să mă exprim elegant, s-a simţit confortabil. Numai că atunci când Anca Cârcu i-a apărut în faţă, liderul PRM s-a albit la faţă. Nu-i ieşise mişcarea: „Muşcă şi fugi!”. Mai mult, anticipa faptul că o eventuală confruntare cu Sexy-peremista s-ar solda cu un dezastru. Aşa că, brusc, justiţiarul nostru s-a transformat într-un fricos.

Însă un fricos care nu şi-a pierdut şi uzul raţiunii. Refuzând dialogul cu Anca Cârcu, Vădim a preferat răului cel mare, unul mai mic: fuga. Ruşinoasă, dar sănătoasă.

6 comentarii la „Vadim fuge de Sexy-peremista în umbra gloriosului slogan: „Luaţi-o de pe mine, c-o omor!“”

  1. emil berdeli fututi familia in gura de ungur ,pai noi nu am vazut emisiunea tu pe cine morti mati minti , vadim a fost provocat si bine ia facut , de ce nu da inregistrarea care zice ca o are, in rest bai berdeli iti m-ai fut o data familia ta de boszgor in gura!

  2. Vadim nu va fi niciodata BARBAT ci doar un CACANAR PENIBIL. Genetica este cea care l-a distrus. Din partea mamei, Vadim a mostenit o gena foarte puternica de androgin (fatalau). Un frate al bunicului si un frate al mamei au fost androgini. Fratele bunicului s-a angajat la un mic circ de provincie din Transilvania. Pe vremea aceea, un andogin isi arata spectatorilor organele sexuale, masculine (de regula cu madular si testicule foarte mici, alaturi de un vagin la fel de mic). Vadim a mostenit trasaturile extrem de feminine ale androginului si pilozitatea foarte slab dezvoltata. Personalitatea lui intreaga, isteria, cochetaria, lasitatea, felul in care transpira (abundent) tradeaza femeia din el. Uneori, crizele lui de personalitate (dubla, in sens fizic) sunt cumplite. Ca sa-si invinga complexul de inferioritate, in 1992 si-a lasat un simulacru de mustata. A fost cea mai penibila mustata din istoria parlamentarismului romanesc, la care a trebuit sa renunte, multumindu-se cu fata lui ca o luna plina, de femeie castrata. Din cauza acelui bunic androgin, care probabil ca a suferit foarte mult, cat si a confesiunii evangheliste a tatalui sau, Vadim si-a confectionat o falsa biografie de victima, cu care iese in strainatate, si gratie careia a primit o sumedenie de medalii si decoratii (inclusiv de la Vatican). Serviciile secrete romanesti l-au exploatat in fel si chip, l-au folosit ca informator si gazda, inainte de revolutie, sau ca pion in lupta intre partide, dar nu-l vor ajuta niciodata sa ajunga presedinte. Vadim va muri un pseudobarbat care viseaza ca o femeie.

  3. Pulexica marius, dupa ce ca esti un bou, mai esti si agramt. Vrei sa comentezi, pitit sub un nume de imprumut, dar nu poti sa insailezi doua rinduri cit de cit coerente. Cretinule! Pardon, Cretinilor!, ca sunteti multi si prosti ca noaptea.

  4. “Scoateti-o din platou! O calc in picioare! Scoateti cioara asta borata din platou! Du-te-n mortii ma-tii de curva dracului! Nu-ti e, fa, rusine? Uite cum arati!”, au fost cuvintele lui Corneliu Vadim Tudor cand Anca Carcu a intrat in platoul unei emisiuni de la postul Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.