search
top

Viitor de aur ţara noastră are şi prevăd prin secoli a ei înălţare

Vasile Gheţău (foto), directorul Centrului de Cercetări Demografice al Academiei Române, ne-a spus, printre altele, că  „o româncă de etnie romă dă naştere, în medie, la 3 copii, în timp ce o româncă sau o conaţională de etnie maghiară au, în medie, 1,2-1,3 copii”.

Şi a mai zis prof.dr. Gheţău: în 2050, populaţia României va ajunge la 15-16 milioane de locuitori, din cauza natalităţii scăzute şi a emigraţiei.

Nu ştiu cu precizie unde mă voi afla eu în 2050, dar sunt liniştit. Vom fi mai puţini, dar iluminişti – cât cuprinde. Başca, bilingvi – nu-i vorba despre maghiară, fiţi liniştiţi!.  Şi, cu siguranţă, vom cuceri nu doar Europa, ci chiar cele două Americi. De la un capăt la altul.

3 Responses to “Viitor de aur ţara noastră are şi prevăd prin secoli a ei înălţare”

 1. Baietel spune:

  De prin 19 50.dupa Hr.am inceput sa valorificam evrei cu 2000-3000 de verzisori pe cap (dupa studii ajungeau si la de 3ori), au urmat germanii la pret pe juma, dar incasat dublu, si de stat si de baietii cu privirea in albastrul zarilor ce aveau sa vina.Romi si romicele, pleaca singuri de naspah.Dar avem o idee salvatoare, de la SEBI VLADESCU ex-onerat de la FInante,Sa ne ,tineti -va bine, sa ne lasam cumparati de Fratele Galben de dupa Marele Zid, ca’s comunistoizi dar au baniu, si lucreaza si pt.noi, ca de inmultit, stim si noi,ca rozatoarele. Aferim!

 2. Fe.Fe spune:

  Parpangel vs America. Iata un punct de plecare intr-o discutie academica.

 3. Romales spune:

  Nu-i asa rau dle. BERDELI. Nu vor ramane toti in Romania, vor emigra in Deutsch. Acolo e vaca mai laptoasa si mai devreme acasa. Iar Frankfurt am Main va deveni „Romales (c)am misto”!
  Detalii aici:

  http://www.youtube.com/watch?v=YsS16vyVppg&feature=player_embedded

Scrie un comentariu

top