Această dezinformare este pur şi simplu o minciună!, motto inspirat din adânca înţelepciune a Vioricăi Dăncilă, tocmai bun pentru volumul ei omagial

Guvernul Dragnea-Dăncilă vrea un imn de slavă, îmbrăţişat între coperţile unui costisitor volum omagial, legat de activitatea Executivului din 2018. Însă ce motto va avea respectiva lucrare? Iată o întrebare de 1.000 de puncte, la care se poate răspunde doar citând din adânca înţelepciune a Vioricăi Dăncilă.

Până pe 15 februarie, fiecare minister va trimite musai Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză informații cu toate marile realizări din 2018.

De coordonarea respectivei lucrări se va ocupa consilierul de stat pe probleme economice al premierului. Adică Darius Vâlcov, cel condamnat pentru corupţie la 8 ani de închisoare cu executare, în prima instanţă, decizia nefiind însă definitivă.

Cartea marilor realizări, care va fi distribuită în 500 de exemplare instituțiilor statului, trebuie să aibă şi un motto. Adecvat ar fi: Această dezinformare este pur şi simplu o minciună!, desprins din gândirea Vioricăi Dăncilă, această demnă urmaşă a lui Bulă, celebrul personaj al Epocii de Aur, da nu numai.

Adevărat, în ultimul an, am auzit şi alte cugetări de geniu, precum: În perspectiva Euro douăzeci-douazeci, Cei care dezinformează UE sunt autişti, Make a photo?, He-he, De ce minţiţi oamenii că în fiecare lună a crescut preţurile?, Majorările de preţuri s-au diminuat, Educaţia şi sănătatea cetăţeanului sunt premordiale, România se situează pe locul 7 în ceea ce privește dinamica exporturilor totale, DEVASTÂND , DEVANSÂND state puternice precum Franța – 4,6%, Germania, cu 4,1% sau Italia cu 3,8%…,ca să dau doar câteva exemple.

Până la urmă, de ce nu, toate motto-urile de mai sus pot reperezinta ideea fundamentală a volumului omagial, coordonat de Vâlcov, că doar au acceaşi sursă: Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.