Albul zăpezii de astă-iarnă l-a făcut pe Ionuţ Cristache să vadă totul în roz, însă CNA îi amendează emisiunea

Postul public de televiziune a fost sancţionat de CNA (subţire, zici eu – doar cu 10 mii de lei) pentru că, în iarnă, teleastul Ionuţ Cristache, crezându-se o inteligenţă a ecranului, vorbea aiurea-n tramvai despre revoluţiile roz.

Ionuţ Cristache, conform paginademedia.ro: (…) Vreau să vorbim şi despre o revoluţie care s-a înnecat a doua oară, când să se întâmple revoluţia roz de la PNL, iar nu s-a întâmplat! (…). Este doar un fragment din spusele lui Cristache într-o emisiune România 9 din ianuarie, monitorizată de CNA.

Las la o parte discursul lui bolovănos şi atacul la persoană. Însă, apropo de insinuările legate de roz, Cristache a plagiat-o cu mândrie proletară pe influenţăra invectivă Dana Budeanu. Numai că afirmaţiile cucoanei pe persoană fizică, în stil zeflemea de prost fudul, nu merg neam la TVR, oricât ar vrea Cristache să-i înfunde pe toţi cei care nu-i agrează.

Bănuiam totuşi că moderatorul lu’ peşte prăjit ştia că pe postul naţional nu se transmit telemanele în emisiunile politice. Iată că nu, iar acum turcul plăteşte.

Un comentariu la „Albul zăpezii de astă-iarnă l-a făcut pe Ionuţ Cristache să vadă totul în roz, însă CNA îi amendează emisiunea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.