Alcovul în prime-time: Alexandrescu îl acuză pe Andronic, fostul ei soţ, de păcate capitale. Bine că se înţelege cu ale ei

Anca Alexandrescu, figură nelipsită de la vârful PSD, la vedere ori din umbră, i-a consiliat pe Adrian Năstase, Sorin Oprescu, Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă

Anca Alexandrescu de la Realitatea Plus a adus până şi alcovul în prime-time. Însă tot n-a reuşit să explice coerent ce-i cu statul ăla paralel nici după ce l-a acuzat pe Dan Andronic, fostul ei bărbat, că are legături cu respectiva structură încă de pe vremea lui Adrian Năstase.

Culmea ridicolului e că, aşa cum scriam tot în insolent.ro în urmă cu patru ani, Dan Andronic simula în Evz, publicaţie pe care o controlează şi acum, că sare în apărarea Ancăi Alexandrescu, fosta lui soţie, tocmai îndepărtată de lângă premierul Viorica Dăncilă, doar ca să ne convingă de faptul că statul paralel se află printre noi. Drept argument, el lansa ipoteza că Alexandrescu a fost nevoită să plece de lângă Dăncilă fiindcă premierul a intrat sub influenţa unor forţe oculte (serviciile, deh!). Comentariul lui Andronic de atunci, intitulat: Dăncilă a fugit de sub escorta lui Dragnea. Al treilea premier PSD care se dezice de liderul partidului îl servea perfect pe Daddy, aflat deja în război cu Dăncilă. Numai că articolul lui Andronic, cu aere de mare dezvăluire, era doar o abureală, nici măcar savantă, despre cercuri de influenţă externe (greu de localizat), servicii secrete şi surse misterioase, doar ca să pricepem o dată pentru totdeauna că statul paralel, cel care-l supăra foc pe Dragnea şi nu mai puţin pe Andronic (mai ales că a avut şi tupeul să-l trimită în judecată pe jurnalistul nostru, iar instanţa chiar l-a condamnat la trei ani cu suspendare pentru aderare la un grup infracţional organizat) există cu adevărat.

Iată că acum însă, Alexandrescu, din postura de fostă soţie, adicătelea de sursă credibilă, aşa cum afirmă ea, spune că Andronic trebuie să răspundă despre legăturile pe care le-a avut cu statul paralel despre care știe toată lumea și eu confirm că le-a avut încă de pe vremea lui Adrian Năstase, nu a lui Victor Ponta. Exact statul blamat de Andronic în favoarea lui Dragnea. Păi de ce n-a spus-o atunci când Andronic tocmai o atacase pe Dăncilă? Păi vă spun eu. N-avea cum. La acea vreme interesu’ purta fesu’ – atât Alexandrescu, cât şi fostul soţ erau în tabăra lui Dragnea. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, ca şi deontologia. Dragnea s-a apucat de gătit după ce-a ieşti de la Rahova, iar ea, fosta soţie, se află acum într-o tabără rivală lui Andronic, aşa că-l poate denunţa pe cel din urmă sub deviza: Singura specie literară bine plătită e nota informativă.  

În rest, eu sunt un critic al lui Dan Andronic din cauza modului în care înţelege să facă presă. Şi nu de azi, de ieri. Aşa că o aştept în continuare pe Alexandrescu să vorbească despre păcatele lui, mai ales că, din câte văd, cu ale ei se înţelege de minune.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.