Alina Mungiu-Pippidi, ultima marotă: Trebuie să mutăm urşii din pădure

Eterna şi fascinanta Alina Mungiu-Pippidi nu mai pare atât de preocupată să se certe cu statul de drept fiindcă l-a băgat pe Liviu Dragnea la puşcărie. Acum are o altă marotă: urşii.

Urşii aflaţi în pădurile de la Sinaia tulbură proprietatea analistei noastre din respectiva urbe, aşa cum aflăm din articolul: Ce facem cu invazia urșilor, publicat în romaniacurata.ro.

În opinia Alinei Mungiu-Pippidi există şi vinovaţi pentru invazie: patroni iresponsabili de restaurante. Aceştia ar hrăni urșii regulat ca să îi arate turiștilor.

Ne trebuie o Sinaia fără urși, pe scurt, nu una unde o echipă de televiziune de pe terasa mea să poată găsi într-o oră o locație unde să filmeze urși, susține Mungiu-Pippidi în articolul citat, care nu se ridică nici măcar la nivelul unei glume proaste, lansând şi o soluţie – rezervaţia. Pe care însă n-o localizează. Adicătelea (ar vrea analista atomică), să curăţăm pădurile Văii Prahovei de urşi, mediul lor natural, şi să-i mutăm în niscai ţarcuri, aflate nici ea nu ştie unde.

După cum se ştie însă: Câinii latră, ursul trece, chiar şi atunci când Alina Mungiu-Pippidi, cu obişnuita şi insistenţa ei oroare de anonimat, vrea să-l mute din pădure.

2 comentarii la „Alina Mungiu-Pippidi, ultima marotă: Trebuie să mutăm urşii din pădure”

  1. Poate are un plan> vrea sa vinda pielea ursului din padure cu padure cu tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.