Averea lui Dragnea depăşeşte ori nu valoarea până la care el poate să numere? VIDEO

Aşa cum clasa muncitoare nu merge în paradis, nici Liviu Dragnea nu se internează în vreun spital de stat. Iar asta pentru că între cele private şi cele de stat nu există nicio diferenţă, după cum ne spunea inteligentul don Iordache. Florin Iordache, fireşte.

Sincer să fiu, nu mă interesează pe unde se internează Dragnea, atunci când se apropie un termen în procesul în care a fost condamnat deja în prima instanţă, devreme ce-i foarte aproape momemtul în care, datorită ordonanţei lui Tudorel Toader, va scăpa de belele.

M-ar interesa însă, şi văd că nu doar eu îmi pun această intrebare, ce avere are are liderul PSD, dar, mai ales, cum a stâns el, din poziţia de slujbaş al statului, o asemena agoniseală. Adevărat, în România, pratic nu se mai pedepseşte „ilicitul”, dar să fii cam pe locul patru într-un top neoficial al celor bogaţi, deşi, oficial, nu faci afaceri, e chiar de domeniul paranormalului.

Instituţiile statului au fost anihilate rând pe rând, motiv pentru care prea multe întrebări rămân fără răspuns. De pildă, una dintre el ar fi fost: Averea lui Dragnea depăşeşte ori nu valoarea până la care „socialistul” nostru poate să numere?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.