Băsescu faţă cu speculaţiile pentru care este păcat să-ţi speli urechile

„Mulţi speculează că sunt bolnav, mulţi speculează că sunt alcoolic, mulţi speculează că sunt nu ştiu cum. Sunt speculaţii”, susţine, senin, Traian Băsescu.

Preşedintele n-a avut încotro şi a fost nevoit să ofere explicaţii legate de schimbul de replici avute cu vicepreşedintele SUA Joe Biden, care, în glumă, dar nu ştim însă cu precizie, parcă se miră că arată „sănătos”. „Păreţi sănătos!” i-a spus Biden lui Băsescu, la Washington.

„N-ar fi prima dată când mă întâlnesc cu un şef de stat, un omolog, şi spre exemplu se aruncă o informaţie din presă. Am avut nevoia de a explica. A dus cineva o campanie cu implicarea mea şi a familiei mele în traficul de armament şi a trebuit să explic că nu e adevărat”, a mai explicat Băsescu.

Nu o să pun în discuţie acum veridicitatea celor tocmai infirmate de către Traian Băsescu.

Observ doar că preşedintele nostru iubit – proaspăt îmbrăţişat călduros de către Obama şi Biden, jupân de multă vreme la Cotroceni – nu ştie un adevăr elementar: sunt speculaţii şi speculaţii, iar pentru unele este păcat chiar să-ţi speli urechile.

2 comentarii la „Băsescu faţă cu speculaţiile pentru care este păcat să-ţi speli urechile”

  1. Pe capul nostru, acest domn care a avut capacitatea de al regreta si al dori pe ceasca dupa 20j de ani. Performanta unica in analele Ro. modern!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.