Blejnar exterminatorul

Ştiţi cine-i Sorin Blejnar? Ei bine, este mai-marele peste Fisc. Persoană importantă, adicătelea, dar şi un bărbat hotărât.

„Eu când vreau să fac ceva, chiar fac”, zice Blejnar, promiţând impozitarea marile  averile ilicite ale românilor, indiferent unde sunt acestea.
„Până la 1 ianuarie 2011 – susţine şeful Fiscului – vrem să detectăm cu exactitate toţi contribuabilii cu averi mari şi dacă aceste averi au fost impozitate. Discutăm despre marile averi provenite din economia subterană (…) Oamenii cu iaht, cu Ferrari şi cu o proprietate mult peste medie”.

Aşa că Blejnar se jură că va cere instituţiilor similare din Europa situaţia marilor proprietăţi deţinute de români pe bătrânului continent. Tot ce nu se justifică, 16% impozit! Ca să vezi masacru.

Ei bine, domnule Blejnar, ştii de când aud eu şlagărul ăsta? De vreo cinsprezece ani. Are mai multe variante, dar tema este aceeaşi. A fost cântat deja, de foarte multe ori, pe una, două sau mai multe voci  Aşa că-mi permit să râd primul, nu la urmă, pentru că am înţeles poanta.

În rest, domnule Blejnar, multă, multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.