search
top

Blestemul animalului ce urma să fie răpus sau al Sfântului Nicolae?

Ştire. 6 decembrie 2011: „Gheorghe Cocoş, în vârstă de 49 de ani, din staţiunea Călimăneşti, cartier Jiblea Veche, a murit în această dimineaţă ucis de porc. Bărbatul a chemat câţiva vecini să taie porcul din gospodărie. În timp ce l-au pus jos şi proprietarul se pregătea să-l sacrifice, animalul a lovit cu piciorul mâna în care Gheorghe C. ţinea cuţitul, iar lama obiectului tăietor s-a înfipt în gâtul stăpânului, care a decedat pe loc într-o baltă de sânge”, a spus comisarul şef Emil Găitănaru, comandantul Poliţiei Călimăneşti. No comment.

3 Responses to “Blestemul animalului ce urma să fie răpus sau al Sfântului Nicolae?”

 1. Ionut spune:

  …”Corpul barbatului a fost parlit, transat si eviscerat de vecini, iar din organele interne au fost preparata toba, caltabosi si sangerete. Barbatului i-au fost retezate urechile si penisul, care au fost date spre a fi rontaite spre bucuria celor doi copii minori”, a mai adaugat comisarul sef.

  Psihologul Canibal Dumitrascu a explicat gestul satenilor. „Oamenii de la tara au o atitudine conservatoare, nu renunta usor la obiceiuri. Probabil ca in lipsa porcului au decis sa faca preparatele traditionale din barbat, stiut fiind ca organele interne ale tuturor mamiferelor au acelasi gust”, a declarat Canibal Dumitrascu.

 2. Dorel spune:

  Din pacate, prostia face si victime.

 3. ionut pig spune:

  din pacate porcul de ionut a scapat neeviscerat.LA CATA PROSTIE ARE IN CAP AR TREBUI INCHIS IN COTET SI SA SE HRANEASCA CU EXCREMENTELE NOASTRE.

Scrie un comentariu

top