Câinele moare de drum lung, iar Sputnik, via Floriana Jucan, de grija că elevii vor avea ore de educaţie sexuală

Câinele moare de drum lung, iar propaganda rusă, via Floriana Jucan (care văd că tinde să ajungă o adevărată starletă a agenţiei Kremlinului), de grija educaţiei sexuale din şcolile româneşti.

Pe scurt, Sputnik, agenţia de presa a guvenului rus, se dă lovită de-o mare îngrijorare: elevii din România vor avea ore de educaţie sexuală, aşa că titrează: Monica Anisie fuge de Floriana Jucan! Șapte întrebări cheie de care se TEME ministrul. Din articolul agenţiei Kremlinului, de fapt o compliare a unui text plin de pudoare evlavioasă publicat de Jucan pe site-ul ei, n-am aflat de cine se teme Anisie, ministrul Educaţiei, pentru că autorul nu consideră că trebuie să lămurească acestă chestiune, dar sunt deja obişnuit ca titlurile respectivei agenţii să n-aibă vreo legătură cu textul de sub ele. Însă nu acesta a fost motivul pentru ca m-a bufnit râsul, iar prietenii ştiu de ce.

În rest, faptul că Floriana Jucan, catalogată drept o doamnă a scrierilor de alcov după ce s-a lansat în presă cu Ambasadorul, e apăsată de grija că în şcoli se va preda educaţie sexuală arată că viaţa e complexă, dar, mai ales, plină de neprevăzut. Păi da, de neprevăzut, precum trecerea de la jacuzzi la J’accuse.

Un comentariu la „Câinele moare de drum lung, iar Sputnik, via Floriana Jucan, de grija că elevii vor avea ore de educaţie sexuală”

  1. Cred ca mai bine am face ca presedintele ales în noiembrie 19 să revină asupra educației sexuale în școli să retragă ,să retracteze ce-a semnat ca primarul și să lase această responsabilitate în grija familiei nu a școlii…ce înțelege un preșcolar sau unul de ciclu primar ce e aia… mai ales ca dumnealui nu are copii deci nu poate vorbi din proprie experienta…sa nu se supere@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.