Chiar dacă Mugur Ciuvică şi Şerban Nicolae au vorbit despre entuziasta bineţe transmisă PSD în stil de plăcuţă suedeză, Antena3 scapă fără amendă

M-am liniştit. Aflu că CNA chiar n-a vrut să supere Antena3, sancţionând respectivul post tv cu amendă, după ce Mugur Ciuvică şi Şerban Nicolae au vorbit despre alegătorii entuziaşti care dădeu bineţe PSD în stil plăcuţă de înmatriculare suedeză.

CNA a analizat ieri mai multe sesizări privind emisiunile Antenei3, printre care şi o ediție Sinteza zilei de la sfârşitul lunii mai.
În respectiva emisiunea, Mugur Ciuvică și parlamentarul Șerban Nicolae au folosit fără rețineri sintagma „M**e PSD”, iar moderatorul, mai precis Mihai Gâdea, n-a avut nicio reacție.

Potrivit raportului de monitorizare, în timpul emisiunii, Mugur Ciuvică i s-a adresat lui Dragoș Pâslaru (USR): (…) dar ăia, publicul dumneavoastră care, care țipau plăcuța suedeză, se refereau la UE? Sau se refereau la „m..e PSD”? Că așa scria acolo, că este o opinie politică legitimă, așa a zis Iohannis.

Ulterior, expresia a fost folosită și de senatorul PSD Șerban Nicolae, aflat şi el în studio: (…) poate unii cred că acum e un îndemn la unitate, la frăție, la solidaritate, cu „ciuma roșie”, cu „m..e PSD”, cu „la pușcărie”, cu „infractorii”, „penalii”, „corupții”, după cum arată paginademedia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.