Chiloţii guvernamentali ai doamnei ministru ne dau fiori

După ce Ion Rotaru, edilul peremist al comunei Alexandru cel Bun din Neamţ, i-a spus, admirativ, Elenei Udrea că are sânge în păsărică, altă dandana, la Braşov.

Sâmbătă, George Scripcaru, primarul oraşului de  sub Tâmpa, a aşezat-o pe doamna ministru în sala de consiliu la un birou „deschis” care a oferit fotoreporterilor şi cameramanilor imaginea vie şi imaculată a chiloţilor guvernamentali.

Toţi vor zice că doamna ministru este din ce în ce mai lovită de ghinion – mai ales că, tot sâmbătă, a fost huiduită şi la meciul lui Bute. Eu zic să nu se supere prea tare, chiar să poarte în continuare fuste scurte, pentru că, iată, în ghinionul ei găsim câte ceva nu chiar neplăcut pentru noi sau, mai precis, pentru mulţi dintre noi

3 comentarii la „Chiloţii guvernamentali ai doamnei ministru ne dau fiori”

  1. V I E da ! Bravooo Scripcariciului de sub …timpu !

  2. Oricum, mult mai placuta ipostaza unei Elena UDREA cu chilotii la vedere, la un „birou deschis” decat eventuala ipostaza a celeilalte Elene (fosta nevasta, odioasa si „sinistra lui sotie”), savanta analfabeta de renume mondial!

    In rest, romanii sunt carcotasi prin definitie. Le place scandalul infinit mai mult decat munca, sunt atenti la barfe si la „sangele din pasarica” infinit mai mult decat la rezultatele muncii lor, savureaza grotescul in detrimentul valorilor, iubesc fetisismul mai mult decat sapunul si apa.

    Ce sa mai spun? Sa le fie de bine!
    🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.