Cosmin Guşă, un interviu pentru masochişti

Am citit un lung interviu cu domnul Cozmin Guşă. Dă senzaţia că le ştie pe toate. În realitate, nu spune nimic, dar încheie în trombă. Aflăm, în sfârşit, că Băsescu a fost cel mai bun candidat, Geoană, cel mai mai bun potenţial preşedinte, iar Năstase, cel mai sârguincios lider politic de anvergură. Într-un cuvânt: butaforie, ca să mă exprim elegant.

Când nu oferă interviuri,  joacă în deplasare. Acum, este consilierul lui Vlad Plahotniuc, un om de afaceri din Republica Moldova, care s-a fript cu Andrei Gheorghe la propunerea lui Guşă. Aud şi că nu exclude să se întoarce la Băsescu precum fiul risipitor – se zice că i-ar fi trimis şi o lungă epistolă domnului care ocupă fotoliul de la Cotroceni. Bârfe.  Cert este însă că întotdeauna se va găsi unul, plin de parale, care să creadă că musiu Guşă o să-l facă şi mare, şi tare.

Eu tot aşteptam ca,  în acest interviu, Guşă să ne spună cum va fi boicotată – dar mai ales de către cine – carte sa, „Un ospiciu  numit România”, pe care tocmai o lansează. Dar n-a făcut-o. Probabil că era pre mic „tirajul”.

În rest, acelaşi Guşă pe care-l ştim. Omul care, nu cu multă vreme în urmă, se lăuda că generalul Vlad i-a impărtăşit cam toate secretele Securităţii, în timp ce fostul şef al poliţiei politice susţinea în faţa umor camarazi de arme că l-a  văzut pe Guşă doar pe la sindrofii, loc puţin propice dezvăluirilor senzaţionale. Acelaşi Guşă care credea că, dacă se aliază cu adepţii MISA, gurul Bivolaru din Tărtăşeşti îl va ajuta să treacă miraculos pârleazul politichei. Dar n-a fost să fie. Prea mic procentu’.

Iar dacă n-aveţi ce face ori sunteţi masochişti, citiţi AICI panseurile domnului Guşă.

2 comentarii la „Cosmin Guşă, un interviu pentru masochişti”

  1. Gusa o sa gaseasca mereu un fraier care va dori sa fie „si mare, si tare”, mizeaza pe asta. Prostia e vesnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.