Cristoiu îl ameninţă pe Ciolacu sau atunci când jurnalismul devine dubios

Supărat că i-a fost suspendat temporar contul de pe YouTube, Cristoiu caută vinovaţii de serviciu, continuă să se tânguie, dar şi ameninţă.

Ei bine, zice Titanul din Găgeşti în ultimul său podcast, Marcel Ciolacu sau slugile lui ar fi ordonat deunăzi ca el să fie cenzurat pe respectivul web site. În consecinţă, ziaristul atomic îi declară război actualului premier şi îl ameninţă. Da, aţi citit bine, îl ameninţă. Titanul din Găgeşti afirmă limpede că el a evitat să abordeze nişte probleme persoanele ale lui (Ciolacu – n.m.), care, susţine el, ar deveni, pe zi ce trece, nişte probleme de siguranţă naţională, dar, îl atenţionează Cristoiu pe Ciolacu, dacă se enervează…

Pe scurt, întâiul propagandist al lui Putin în România îl ameninţă bombastic pe premier. Aşa că aştept o reacţie la tentativa de intimidare a lui Ciolacu. Palatul Victoria nu poate spune că n-a băgat de seamă faptul că unul, Cristoiu, ale cărui narative seamănă izbitor cu ale propagandei ruse, mai ales după invazia Ucrainei, a zis – chestiuni de natură personală ale lui Ciolacu pot afecta siguranţa naţională.

În rest, chiar dacă YouTube a suspendat temporar contul lui Cristoiu ca să-l avertizeze în legătură cu scornelile pe care le debitează, asta nu înseamnă că l-a cenzurat. Păi da, de vreme ce eu am văzut ultimul podcast al lui Cristoiu, cel în care îl ameninţă pe Ciolacu, tot pe YouTube, dar pe un alt cont, al Evz.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Cristoiu îl ameninţă pe Ciolacu sau atunci când jurnalismul devine dubios”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.