Cutremurul care a zguduit planeta şi păreriştii noştri

Japonezii trec prin chinurile iadului. S-a rupt pământul. I-a luat valul uriaş. Acolo e foc şi pară, iar centralele nucleare tocmai stau să explodeze. Ce transmit televiziunile şi agenţiile de presă este inimaginabil. Sau, de fapt, era până ieri. O zi, poate două, n-am să mai fac băşcălie pe blog fiindcă m-aş simţi penibil. Aşa cum nu se simt o droaie dintre cei care se perindă  la televiziunile româneşti şi îşi dau cu părerea despre  ce s-a petrecut în Japonia, cu toate că n-au minime cunoştinţe în materie.

6 comentarii la „Cutremurul care a zguduit planeta şi păreriştii noştri”

 1. cind i-ai numit penibili. sint ridicoli la patrat. ca si moderatorii care ii cheama sa+si dea cu parerea despre ce habar nu au.

 2. Este o rusine ca un destept sa se duca la o televiziune si sa vorbeasca doar ca sa umple un spatiu de emisie. asa ceva se intampla doar in Romania

 3. sunt decenti fata de alti pareristi internationali!!!
  Ia uitati aici:

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-8388424-activisti-ecologisti-seismul-din-japonia-fost-cauzat-incalzirea-globala-scepticii-sustin-insa-nu-exista-legatura-intre-schimbarile-climatice-cutremure.htm

  Ma intreb…pana unde poate merge delirul „eco-nazis” in ce priveste aceasta frauda sinistra numita „global warming”, rebotezata (de ce oare???) in „climate change”???

  Ce ridicol…Sa speculezi parsiv o catastrofa naturala de proportii…sa o politizezi si sa o pui pe seama „global warming”…

  NO COMMENT!

 4. Nu sunt hotariti. Este incalzire globala ori o mica glaciatiune? Nu se stei cu precizie care aduna mai multi bani de la fraieri. Si daca n-o sa fie nici una, nici alta, sigur se va delcansa o pandemie de gripa extratestro-porcino-aviaro-brontozauriano-eboliana care trebuie numaidecit vaccinata la greu. OMS stie de ce.

 5. @@Pareristii romani

  Corect! Dovada ca toata nebunia asta globala a tuns pana acum cateva MII DE MILIARDE DE DOLARI…

  Detalii aici:

  http://www.garagetv.be/video-galerij/blancostemrecht/The_Great_Global_Warming_Swindle_Documentary_Film.aspx

  Uite ca Goebbels avea dreptate:
  „…spune o minciuna la infinit…si ea va deveni adevar”.

  Asertiunea asta este farul calauzitor al „eco-nazis”! Iar prostii (fraierii, cum ii numesti tu) inghit minciuna, platesc carbon tax si plang de grija ursilor polari, sa nu se topeasca saracii de atata „climate change”!

  Te doare mintea si nimic mai mult…
  🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.