Dacă-l huidui pe patriotardul Dragnea, eşti un derbedeu fără ţară. Mă mir că nu i-a invitat în baie pe protestatari

Liviu Dragnea, liderul PSD, e sensibil, nu suportă huiduielile, aşa că i-a numit derbedei bine plătiţi pe cei care i-au adresat cuvinte nu tocmai amabile la mitingul PSD de la Iaşi. Mă mir însă că nu le-a cerut să meargă cu el „în baie”, aşa cum îi îndemna țâvnos, la Camera Deputaţilor, pe ziariştii care-l enervau cu intrebări incomode. Deh, poate şi pentru că erau cam mulţi  cei de la Iaşi- câteva mii.

Discursul patriotard a lui Dragnea de la Iaşi a fost puternic perturbat de huiduielile protestatarilor anti-PSD, iar el i-a numit: Oameni fără țară și fără Dumnezeu. De unde pricep că glaciaţiunea politică în care a intrat liderul PSD continuă, ba chiar ia amploare.

Potrivit News.ro, la mitingul PSD de la Iaşi au fost aproximativ 10.000 de membri şi simpatizanţi ai PSD, nu 40 000 de mii, aşa cum îşi doreau organiatorii.

Pe fondul fluierelor şi a vuvuzelor, protestatarii au scandat: Şî eu, Şî eu!; Să vă fi frică, Iaşul se ridică; Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!; Dragnea la închisoare, nu la guvernare; Hoţii, hoţii!; PSD, ciuma roşie!; Veniţi cu noi, vă fură şi pe voi; Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!; O dorinţă sinceră, România liberă.

Legenda că Iașiul ar fi fief PSD s-a prăbuşit, iar mitingul fost un dezastru de imagine pentru PSD.

UPDATE: Socialişti europeni, în frunte cu Frans Timmermans, prezenţi la Sibiu cu ocazia summitului european, s-au reunit, într-o şedinţă informală, pentru a discuta despre alegerile europarlamentare. Chiar dacă se află în România, ţară în care guvernează PSD, declarat partid socilist, liderii stângii europene au refuzat să se întâlnească la Sibiu cu Liviu Dragnea şi cu Viorica Dăncilă, în ciuda insistenţelor premierului român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.