Dragnea la DNA: scenă de gen cu pumni, îmbrânceli şi aprige pensionare în cadru care aruncă cu ouă

Schimb de pumni și îmbrânceli între nişte bărbaţi tineri, care par a face parte din noua gardă de pretorieni a lui Liviu Dragnea, şi cei care-l contestă pe fostul lider PSD, dar şi jurnalişti, după cum transmit televiziunile de ştiri. Vezi video mai jos.

Momentul infruntării a avut loc la sediul DNA, acolo unde Dragnea era chemat pentru ca procurorii să-i aducă la cunoştinţă prelungirea sechestrului în dosarul Tel Drum, în care are calitatea de inculpat.

Faptul că Dragnea a fost chemat la DNA nu i-a iritat doar pe pretorienii mult prea irascibili cu tot ce mişca în jurul lor. Şi câteva vajnice pensionare din galeria fostului lider al PSD au devenit extrem de agresive. Adică au aruncat cu ouă şi iaurt în contestatarii lui Dragnea, dar şi-n ziarişti, de parcă doreau să facă circ cu orice preţ, aşa că s-a lăsat cu niscai amenzi.

Şi iată cum, proaspăt eliberat condiţionat din închisoare, după ce-a ispășit 2 ani și 2 luni din pedeapsa de 3 ani și 6 luni primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, fostul lider al PSD ajunge din nou în faţa procurorilor, cu tot circul de rigoare.

Azi a fost episodul unu, iar imginile de mai jos spun mai mult decât o mie de cuvinte. Aştept urmarea. Adică, ce ne mai oferă Dragnea.

4 comentarii la „Dragnea la DNA: scenă de gen cu pumni, îmbrânceli şi aprige pensionare în cadru care aruncă cu ouă”

  1. Hotnews.ro >>>>> Liviu Dragnea, urmărit penal în dosarul Teldrum, vechi de patru ani

    Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum. DNA a anunțat în noiembrie 2017 că a început urmărirea penală împotriva lui Dragnea și a șefilor de la Tel Drum pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privința acordării de contracte pentru reabilitarea de drumuri județene cu fonduri europene. DNA preciza că dosarul s-a constituit în urma unei sesizări a OLAF.

    Procurorii spun că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea ar fi înființat în 2001 un grup infracțional organizat „care acționează și în prezent”, format din funcționari ai instituțiilor din administrația publică și oameni de afaceri. DNA menționa că acest grup infracțional organizat ar fi furnizat fonduri pentru PSD, prin donații ale membrilor.

    Urmărirea penală în dosarul Tel Drum a fost suspendată însă în perioada stării de urgență

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.