Emma Zeicescu faţă cu prezicătoarea şi medicul

Deunăzi, citeam un articol despre invitatul atotştiutor – otravă de la televizor. Fireşte, din text nu lipsea Monica Tatoiu, femeia care se pricepe la toate. De altfel, pe insolent am abordat acest subiect cu ceva vreme în urmă.

Zilele acestea am văzut însă la Realitatea TV o emisiune legată de motivul pentru care Teo a fost internată în spital, realizată de Emma Zeicescu, care bate toate apariţiile doamnei Tatoiu.

Mai mulţi invitaţi, printre care un medic şi un astrolog îşi dădeau cu părerea despre sănătatea deputatei, fostă vedetă tv.

Ei bine, intervenţiile duduii experte în astrologie erau tratate de moderatoare la fel ca cele ale medicului. Adică, înţelegea telespectatorul, părerea unui prezicător are aceeaşi greutate cu a unui medic ori că astrologia este precum fizica ori chimia – o ştiinţă exactă.  Pot înţelege şi povestea cu audienţa, dar – atenţie! –  totuşi priveam la Realitatea TV,  televiziune de ştiri.

Până la urmă, ce diferenţă mai este între o emisiune realizată de Zeicescu şi una de la OTV? Se pare că foarte mică. Dacă urmăream emisiunea despre Teo la postul lui Dan Diaconescu, probabil că în locul doamnei care dădea diagnosticul în funcţie de mişcarea astrelor văzute şi nevăzute apărea o ghicitoare – cu sau fără fuste largi.

6 comentarii la „Emma Zeicescu faţă cu prezicătoarea şi medicul”

 1. I.REALITATEA TV. incepe sa semene mai degraba cu un bastion asediat pe dinauntru, si cu foarte mici exceptii, prestatia devine tot mai lamentabila.Circarii dinescu&tanase devin tot mai jalnici, iar prestatia lumpen proletkultista a moshierului din cetatea de balta, a depasit orice limita, chiar si de la un absolvent de STEFAN POMANA,care in dementa tot mai evidenta a impanat de toate cu prostul gust al parvenitului, si a propus unui popor infometat ,sa puna botul pe ecranul tv, asta-i realitatea, acest cnn. de dambovita!

 2. @daca intr-adevar

  Corect! Dar vezi tu…prostia e cultivata de prosti, cu prosti si pentru prosti…in Romania!
  Este o stare de fapt!
  Exceptiile (pe cale de disparitie!) confirma regula!
  Nu?
  🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.