Epoca Guţă la CNA sau telemanelizarea României, faza penală/VIDEO

După ce manelistul Nicolae Guţa a bătut-o pe una dintre iubitele din portofoliu, în direct, la Antena 1, iată intervine şi CNA-ul. Numai că reacţia celei mai inutile instituţii din România, prin vocea membrilor ei, este de-a dreptul abisală.

Aşadar, după cum susţine Radu Herjeu, acest „magna non laude” al televiziunii, ieşirea lui Guţă n-a fost sancţionată fiindcă legea nu interzice bătaia la TV, după ora 23.00: „Cei care au făcut legea nu s-au gândit că aşa ceva o să se întâmple (…) Dar legea pedepseşte foarte clar limbajul injurios, indiferent de oră”. Motiv pentru care, ne linişteşte Herjeu, „Show-ul păcătos” de la Antena 1 a fost amendat pentru limbaj injurios, dar nu şi pentru comportamentul extrem de violent din platou. Repet, abisal!

VEZI AICI

În consecinţă, dacă manelistul o strângea de gât pe duduie, poate că se sesiza procuratura în privinţa făptuitorului, dar nu şi membrul CNA Herjeu, pentru că, vă garantez, în legea CNA nu scrie nimic despre strangularea în direct, după ora 23.00.

Nu cred că respectiva declaraţie este consecinţa prostiei ori a incompetenţei. Mai degrabă, ne aflăm în faţa unui exerciţiu de sfidare şi aroganţă din partea unui mediocru cititor de prompter.

Culmea, Rasvan Popescu, un alt membru al CNA, îi cântă în strună lui Radu Herjeu şi declară că nu are garanţia că „bătaia a fost una reală”.
„Nu ştiu exact (zice Popescu) în ce măsură această bătaie a fost una reală, nu mi-e deloc clar acest lucru. O sancţiune se dă în baza unor lucruri certe, iar eu nu am avut această certitudine. Oricum, sancţiunea pentru emisiune este una consistentă, iar aceasta a fost dictată în baza unor lucruri care au putut fi demonstrate”.

De unde înţeleg, dacă e să mă iau după inteligenţa lui Rasvan Popescu, care-mi pare oarcum nedezvoltată, că între „Show-ul păcătos” şi un film artistic nu-i nicio diferenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.