George Simion, dramoleta remuşcării în Parlament: Îmi cer scuze că l-am apucat de ureche

Felul în care George Simion joacă dramoleta mustrării de conştiinţă, interpretând din nou o arie a pocăinţei în Parlament, mi s-a părut un vârf al făţărniciei.

La 22 martie, George Simion, liderul AUR, l-a tras de ureche pe Iulian Bulai, deputat USR, chiar în timp ce filma momentul agresării. Apoi, plin de satisfacţie, a spus: Bine am făcut că l-am urecheat. Ulterior, Simion a difuzat filmarea făcută cu telefonul său, care a ajuns la RTV, dar şi pe YouTube, ca să-şi arate muşchii în faţa enoriaşilor şi, fireşte, ca să-l umilească pe deputatul USR. Aşa cum se ştie, Simion nu e la prima abatere de acest fel.

Ulterior, Iulian Bulai a cerut sancţionarea lui George Simion, pentru că a fost agresat fizic de liderul AUR în timpul unei şedinţe parlamentare, iar Simion şi-a cerut scuze în plenul Camerei Deputaţilor. Aşadar: Bine am făcut că l-am urecheat, din urmă cu doar câteva zile, s-a metamorfozat azi în: Am vorbit cu domnul Bulai şi vreau să îmi cer scuze că l-am apucat cu degetele de ureche şi îi mulţumesc că a donat pentru românii din Cernăuţi.

În rest, da, sfidare, agresivitate, cinism, ipocrizie, aroganţă sau din arsenalul deputatului George Simion, tocmai uns lider maxim al AUR.

Citeşte şi:

3 comentarii la „George Simion, dramoleta remuşcării în Parlament: Îmi cer scuze că l-am apucat de ureche”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.