Halucinant de bombastic: Codrin Ştefănescu îl aşteaptă pe camaradul Dragnea din puşcărie ca să decidă nimc

Bate vânt de eliberare la Rahova, motiv pentru care, pe Facebook, Codrin Ştefănescu închină alt imn de slavă lui Liviu Dragnea, sub titlul: Te așteptăm acasă, camarade!

Ştefănescu se bagă în seamă, dar probabil mai speră că ieşirea lui Dragnea din puşcărie o să facă din fostul secretar al PSD ce-a fost, ba chiar mai mult decât atât. Tot Ştefănescu îl mobilizează bombastic pe Dragnea: E timpul sā te întorci acasā și sā decizi ce și cum! Acum! Ridicol. Din fericire, cel puţin o bună bucată de vreme, Dragnea nu mai poate hotărî nimic legat de interesele lui Ştefănescu în PSD. Chiar nimic. Pe deasupra, nu-i atât de prost (iar la pârnaie chiar a avut timp să mediteze) încât să nu fie marcat şi de o îndelungată experienţă provenită din deciziile proaste şi extrem de proaste luate atunci când se credea marele vătaf.

Şi Sputnik, vocea propagandei ruse, slăveşte de vreo săptămână probabila eliberare a lui Dragnea din puşcărie, dar din alte motive decât ale celui care-l aşteaptă acasa. Agenţia de presă a Kremlinului doreşte să-i arate camaradului, aşa cum îi zice Ştefănescu, cât de mult apreciază Moscova şi acum faptul că Daddy şi-a dat toată siliţa să ne scoată din Uniunea Europeană.

Apropo de penalii alături de care Ştefănescu se vede iar pe culoarele puterii, hop şi influenţăra invectivă Dana Budeanu, o altă adversară declarată a Uniunii Europene. Ea le transmite, tot pe Facebook, sclavilor şi săracilor, aşa cum îi cataloghează pe românii care nu-s făcuţi după chipul şi asemănarea ei, că-i vai de capul lor – că aşa le trebuie dacă au votat fără penali în funcţii publice.

Adânc. Chiar Abisal aş putea spune, fiindcă, e de notorietate, prostia Danei Budeanu are oroare de anonimat, iar inepţiile ei le eclipsează, de multe ori, chiar şi pe cele ale lui Ştefănescu.

3 comentarii la „Halucinant de bombastic: Codrin Ştefănescu îl aşteaptă pe camaradul Dragnea din puşcărie ca să decidă nimc”

  1. La cite dosare mai are va lua si el drumul exilului. Are cu ce sa finanteze sejurul prelungit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.