În aşteptarea surprizei promisă de Vîntu

„Este o înscenare creată în laboratoarele Cotroceniului. Când am ajuns dimineaţă la Tribunal, mandatele de arestare erau deja pregătite. Acest puşti, Ghiţă, este o unealtă a Serviciilor. Pentru luni i-am pregătit şi eu o surpriză domnului Traian Băsescu”, a declarat Vîntu înainte de a intra în arest. Din câte se vede, deocamdată, surpriză pentru Băsescu ar fi legată de faptul că patronul Realitatea i-a vândut postul tv lui Elan Schwartzenberg.

Aşadar, după ce s-a asociat cu o „unealtă” a serviciilor secrete – comandate de Băsescu şi adversar al lui Vîntu -, cel din urmă a vândut Realitatea unui afacerist care,  până în prezent, nu-i cunoscut drept un critic al lui Băsescu ori al puterii, ba dimpotrivă.

Iar dacă e să comentez înstrăinarea postului de televiziune, nu-s nici pe departe convins că acest fapt s-a şi produs în realitate. Chiar şi pentru faptul că Elan Schwartzenberg nu-şi prea poate permite un asemenea produs. Probabil că o să aflăm mai târziu că, de fapt, el n-a mai cumpărat fiindcă că n-a avut toţi banii.

Însă eu mai aştept să văd luni în ce constă cadoul otrăvit pe care Vîntu i l-a promis luni lui Băsescu. Dacă acesta va fi trimis totuşi, omul de afaceri mai are resurse, e în joc. Dacă nu – iar „surpriza” constând doar în vânzarea peste noapte  a postului de televiziune către Schwartzenberg – chiar nu-l văd bine.

3 comentarii la „În aşteptarea surprizei promisă de Vîntu”

  1. Cu elan sau fara elan, Elan Schwartzenberg nu pare a fi genul de sportiv care sa prefere un „skandenberg” cu mai-marii zilei; inapetenta pentru o asemenea disciplina sportiva deriva din ratiuni strict pragmatice.

  2. Cine mai crede aberatiile unui mitoman de talia lui Vantu?

    Omul e grandoman, mitoman si monoman. Are nevoie de un psihiatru bun.

    Parerea mea…
    🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.