În imperiul absurdului: Madam Șoșoacă dă cu raţiunea-n gard – îi cere lui Bode să dovedească ceea ce chiar ea neagă vehement

Ne distrăm în continuare cu madam Şoşoacă. Adevărat, pe banii noştri. Pentru ea nimic nu-i mai firesc decât absurdul. După ce s-a certat cu elicopterul american, aterizat lângă TVR, senatoarea pare să fi suferit o fractură logică – cere dovezi pentru pandemia în care ea însăşi spune că nu crede.

Ultima ispravă. De la tribuna Parlamentului, Diana Iovanovici-Șoșoacă i-a cerut lui Lucian Bode, ministrul de Interne, să prezinte dovezile materiale ale existenței coronavirusului. Aceleaşi dovezi au fost cerute de senatoarea atomică şi lui Atilla Cseke, ministrul interimar al Sănătății, ori lui Raed Arafat.

Cum dracu poate să pretindă dovezi legate de coronavirus atâta vreme cât chiar ea clamează din toţi rărunchii, încă de anul trecut, că virusul nu există, că totul e o minciună. Iar dacă nu există, cum poate fi dovedit? În opinia madamei Şoşoacă, nu ne confruntăm cu o pandemie, ci cu o plandemie. Păi dacă-i plandemie, dar vrea probe, logica senatoarei atomice este din ce în ce mai oprimată. În schimb, capacitatea ei de a fi stupidă pare nelimitată.

În rest, da, stupiditatea e o formă superioară a lipsei de raţiune, care, iată, în ţărişoara noastră e plătită foarte bine de la buget.

Citeşte şi:

5 comentarii la „În imperiul absurdului: Madam Șoșoacă dă cu raţiunea-n gard – îi cere lui Bode să dovedească ceea ce chiar ea neagă vehement”

  1. Ipochimen(a) tulburata)))))((( sonata care i-a numit pe semenii ei care s-au vaccinat pseudo-oameni din alta specie.

  2. Ipochimen(a) tulburata sonata care i-a numit pe semenii ei care s-au vaccinat pseudo-oameni din alta specie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.