În sfârşit, Băsescu află ce se petrece în Românica!

Traian Băsescu: “În momentul de faţă, în România sunt circa 200 de ajutoare de care românii pot beneficia, de diverse tipuri. Aceste ajutoare costă anul acesta peste 2 milioane de euro. De ele beneficiază circa 7 milioane de români. Ce se observă legat de aceste ajutoare. Mare parte dintre ele, nu toate, sunt nejustificate şi reprezintă o altă formă de clientelism. Aceste ajutoare au fost acordate, de regulă, la început şi la sfârşit de ciclu electoral, la început pentru consolidare, la final pentru voturi. (…)Sunt persoane care cumulează astfel de ajutoare şi au ajuns la venituri de peste 5000 de lei, alţii peste 4000 de lei sau peste 3000 de lei. Sigur, nu spun că este o situaţie generalizată, dar ne punem întrebări cu privire la fiabilitatea acestor programe şi dacă ele ajung acolo unde ţintesc. Sunt foarte mulţi oameni care încasează ajutorul de şomaj şi lucrează la negru. Alţii chiar lucrează cu contract de muncă şi încasează, în acelaşi timp, ajutor de şomaj, deci nici nu s-au mai ferit.”

Ma întreb unde o fi  fost Traian  Băsescu, de-a aflat abia acum. Pe Marte, pe Lună, la Cireşica? Doar este de 6 ani preşedintele României.

Dar să lăsăm întrebările existenţiale. Suntem în criză. În sfârşit, află şi bărbatu′ ce ştie tot satu′ sau, după cum spunea preşedintele, face chiar el anuţurile legate de austeritate pentru că nu are vocaţia laşului, sau: nasol moment, misto colivă.

2 comentarii la „În sfârşit, Băsescu află ce se petrece în Românica!”

  1. Aseara ,l-am vazut si eu pe actualul presedinte, preocupat. Dar nu cred ca de rezolvarea situatiei in care a ajuns TARA si OAMENI ei.Impresia mea este ca si acest presEdinte s-a asigurat de …un transport cu elicopteru via TARGOVISTE.Doua intelepciuni vor ramane totusi pt. posteritate: Iarna nu-i ca vara si ca leit-motiv : AICI ,sant banii vostri

  2. Si, ar mai fi ceva,desigur. A clamat ca nu detine vocatia lasului, si de aceea este el vocea care se aude pregnant. Afirm insa ca detine vocatia incompetentului cel putin, pentru ca altfel nu apari in fata unei TARI INTREGI si faci afirmati net anticonstitutionale, nu isterizezi o societate intreaga si nu-ti dovedesti nepasarea fata de dezastrul societati romanesti in ansamblu.V-ATI declasificat singur!Face-ti un gest barbatesc:Dati-va D E M I S I A !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.