Indignata Olguţa Vasilescu şi grăbitul ei soţ

Lia Olguţa Vasilescu este indignată. Nu pentru că soţul ei, senatorul PSD Claudiu Manda, a fost prins de poliţie cu 125 de kilometri pe oră în localitate, viteză la care risca în orice moment un accident de circulaţie, ci pentru că respectiva informaţia ar fi ajuns la presă.

Ieri, senatorul PSD Claudiu Manda, aflat la bordul unui Mercedes S Class, a fost oprit de poliţişti pentru că a rulat o viteză de 125 de kilometri pe oră în Mihăileşti, judeţul Giurgiu. Din cauza depăşirii excesive a vitezei legale, senatorul a primit o amendă de 1.305 lei şi i s-a suspendat dreptul de conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

În comună Mihăileşti cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era preşedinte de şedinţă şi într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea poliţia română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. (…) Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la România TV, potrivit HotNews.

De unde înţeleg că adevărata probelmă a purtătoarei de cuvânt a PSD nu-i că soţul ei, senator, sfidează legea cu nonşalanţă, rulând cu 125 de kilometri pe oră în localitate, ci faptul că de la poliţişti au „transpirat” niscai informaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.